Feriehus og hoteller i Garlenda

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Golf Club Garlenda ligger i vakre, landskapelige omgivelser i Lerronedalen midt blant olivenlunder og billedskjønne bakkedrag. I tillegg tar det deg kun et kvarter å kjøre til blomsterrivieraens strender i Liguria. 

Kart over Garlenda i Liguria

Vil du få en oversikt over byen kan du klikke på kartet nedenfor. Med dette kartet kan du kjapt finne de håndplukkede hotellene og ferieleilighetene vi tilbyr i Garlenda, samt i andre byer i regionen Liguria. Reiser du med fly til Italia kan du se hvilke flyplasser du kan benytte, samt avstander til severdigheter. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Fiat 500-museum

Selve Garlenda landsby er liten og tradisjonell med kirke og lokalbefolkning i gatebildet. Her finner du en dagligvarehandel, bensinstasjon og bank. I Garlenda ligger det også et museum dedikert til den klassiske bilmodellen Fiat 500. Museet drives av 500 Club Italia og byr på alt en bilentusiast kan ønske seg av dokumentarfilmer, spill, motorer, tilbehør, gaveartikler og naturligvis mange Fiat 500-modeller. Museet er åpent mandag-lørdag 9:00-12:00 og 15:00-18:00. Adressen er Via Roma 90 i Garlenda. Les mer om Fiat 500-museet i Liguria her

Les mer om Garlenda

Billige feriehus og hoteller i Garlenda

Søkemotoren her hos In-Italia Reiser rommer et stort utvalg av håndplukkede hoteller, ferieleiligheter og andre typer feriehus i Liguria. Planlegger du en ferie i denne deilige kystregionen tør vi derfor nesten garantere at du vil finne et overnattingssted som lever opp til dine ønsker.

Bruk søkemotoren ovenfor til å få et overblikk over tilgjengelige feriehus i og rundt Garlenda, og bestille din favoritt. Det er mulig å søke etter bestemte boligformer, og angi ønsker til fasiliteter osv.

Har du spørsmål eller ønsker inspirasjon til å sette sammen den perfekte Italia-ferien er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Reisekonsulentene i In-Italia Reiser sitter klare med flere gode råd og tips til en vellykket ferie.

>> Billig feriehus eller hotell til din ferie i Liguria finner du her

Flyplass og transport

Nærmeste internasjonale flyplass er Genova flyplass, som ligger en god times kjøring fra Garlenda med bil. Men du kan også se etter flyforbindelser til Nice (Frankrike), som til tross for litt lengre avstand også fint kan benyttes om du skal reise til Garlenda.

Toget fra Genova går langs kysten og stopper i Albenga, rundt en halvtimes busstur fra Garlenda. Vil du komme deg raskere frem og ha mer frihet til å reise rundt i ferien, er det enkelt å bestille en leiebil som du henter på flyplassen via In-Italia Reiser.

Restauranter og butikker

Det er kun en liten håndfull spisesteder og få innkjøpsmuligheter i selve byen, men det er kun få kilometer til nærmeste nabobyer med enda flere tilbud. Beveger du deg ut til byene på Den Italienske Riviera finner du naturligvis alt du kan forvente av et populært reisemål i form av butikker og andre innkjøpsmuligheter.

Utflukter

Du bor med Ligurias fristende kyststrekning innenfor kort kjøreavstand, som ved Alassio, men det er ikke bare strendene du bør oppleve her. Du kan også bruke lang tid på å besøke vidunderlige middelalderbyer som ligger idyllisk til ved vannet. I disse byene er det ingen mangel på hyggelige spisesteder og fantastiske havutsikter.

Har du barn med på ferien vil det sikkert også være populært å ta en tur til badelandet Le Caravelle. Her er det fornøyelser for store og små både i vann og på land.

Sjul teksten
 
 
search map