Feriehus og hoteller i Framura

Framuras flotte havnebasseng
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Framura er mer en samling av fem lokalsamfunn enn en ordentlig by. Det er ikke noe handels- eller restaurantliv her, men mange naturskjønne landskap med fjellskråninger og middelhavsvegetasjon. Det finnes ikke et egentlig sentrum så blir den vakre og klipperike havnen det naturlige sentrumet. I tillegg er det kort avstand til togstasjonen.

Kom deg lett til nabobyene til fots, på sykkel eller med tog

Omtrent i år 2010 ble Framura og nabobyene Bonassola og Levanto enige om å åpne den nedlagte tunnelen som forbinder de tre stedene. Dette betyr at du i dag kan spasere eller sykle mellom byene uten å måtte klatre opp og ned de høye fjellene i området. Gangtunnelen er opplyst og videoovervåket, og åpner seg ut mot havet et par ganger. Tunnelen har blitt populær blant både lokale og turister. Hvis du vil transporteres enda raskere mellom byene kan du alltids ta toget.

Kart over Framura i regionen Liguria

Klikk på kartet og få en kjapp oversikt over byen. Her kan du også se plasseringen av leiligheter, hoteller og feriehus vi for tiden tilbyr i området. Vil du dra på utflukter kan du bruke kartet til å se beliggenheten og avstander til severdigheter og andre byer i regionen. 

 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hvordan vil du bo; hotell eller feriehus i Framura?

Vil du komme deg litt bort fra turistmassene og bo i naturskjønne omgivelser som byr på deilig, avstressende ro, er Framura perfekt. Det er et av de stedene man ofte kan ha vansker med å finne uten å ha reist en del i Liguria før. Det har In-Italia Reiser, og derfor kan du ved hjelp av hotell-søkemotoren her på siden lett finne ledige feriehus og hoteller i Framura.

Vi har håndplukket områdets beste hoteller, ferieleiligheter, villaer m.m., der du får de beste betingelsene for både å slappe av og oppleve det autentiske Italia. Bare angi dine ønskede feriedatoer i søkemotoren og les mer om de forskjellige overnattingsmulighetene. 

>> Bestill et billig hotell eller feriehus til din ferie i Liguria

Flyplass og transport

Vil du fly til Italia ligger Genova Flyplass nærmest Framura. I tillegg er flyplassene ved Pisa og Firenze også gode alternativer. Disse har som regel direkte flyforbindelser fra Norge i sommersesongen. 

Takket være togstasjonen i Framura er det enkelt å komme seg hit fra flyplassen, og toget gjør det mulig å komme seg rundt i området uten bil. NB: Fra togstasjonen er det en bratt gåtur opp til byen. 

Les mer om Framura

Utflukter

Med sin beliggenhet mellom Portofino og Cinque Terre har Framura en svært god beliggenhet for mange spennende utflukter.

Av de fem idylliske, små fiskerleiene i nasjonalparken Cinque Terre, ligger Monterosso nærmest. Det tar ikke lang tid å komme seg hit med toget, og man kan fort bruke en hel dag på å nyte den familievennlige sandstranden og den stemningsfulle middelalderbyen til det fulle. Litt lengre unna ligger Vernazza, som bør besøkes på grunn av sin beliggenhet helt nede ved havet, og sine gode restauranter i enestående omgivelser.

Vil du få mest mulig ut av dine feriedager kan du med fordel dra på en av de guidede utfluktene i Liguria. Våre lokale samarbeidspartnere tilbyr et allsidig utvalg som du kan bestille allerede før avreisen.

Sjul teksten
 
 
search map