Feriebolig i Finale Ligure i Liguria

Residence sul Borgo

Terrasse til leilighet nr. 3 Terrasse til leilighet 8 Terrasse til leilighet 9 Terrasse til leilighet 6 Privat terrasse til leilighet nr. 10 Soverom til leilighet 12 Stue til leilighet 6 Stue til leilighet 7
 
Residence sul Borgo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence sul Borgo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Finale Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hvis du ønsker å koble av fra basseng og Finalborgos sentrum, så er avstanden til sandstranden, strandpromenaden og togstasjonen i Finale Ligure kort. Det er ca. 1,5 km og det er til og med fortau hele veien.

Sjarmerende middelalderby

Middelalderbyen Finalborgo ble for en tid siden med på listen over Italias vakreste landsbyer (I Borghi più belli d'Italia). Fra Residence sul Borgo, som er en herskapsvilla fra 1600-tallet går det en sti ned til byen. På 5 minutter står man midt i den historiske og bilfrie sentrum med diverse småbutikker og restauranter. Det er ca. 10 restauranter og pizzeriaer å velge mellom. Den første delen av stien er privat og ender ved et lite platå hvor barnefamilier rolig kan legge fra seg vognene når de kommer fra stranden/byen. For å komme inn er det en port med kodelås. Koden bliver utlevert til gjestene ved deres ankomst.

Les mer om Residence sul Borgo

Svømmebasseng og andre fasiliteter

Det er ganske usedvanlig å ha adgang til et basseng, mens man har en sånn historisk middelalderby som nærmeste nabo. Ved bassenget finner man solsenger, parasoller, boblebadhjørne, dusj og masse av plass på solterrassene. Av andre nyttige fasiliteter kan det nevnes vaskeservice (helt gratis), bordtennis, to griller til felles bruk og parkering. Parkeringen er egentlig offentlig, men den er i en blindvei og det pleier som regel å være plass til alle. Stedet har også gratis sykler og sykkelverksted til gjestenes rådighet. Men husk at gratis leiesykler sjeldent ikke er uten skrammer.

14 leiligheter med terrasse

Felles for leilighetene er at alle har satellitt-tv og et privat uteområde som enten kan være balkong, terrasse, hage, veranda eller pergola; enkelte med utsikt mot Finalborgo. Leilighetene har enten kjøkken eller en kjøkkenkrok, alle med kjøleskap/fryser, komfyr og fire gassplater. Ettersom eiendommen er historisk varierer både leilighetene og uteområdene i størrelse. Det er Wi-Fi i alle leilighetene og i noen av fellesområdene. Merk at klassifiseringen av 3 ½ soler er hovedsakelig gitt på bakgrunn av bassenget, terrassene og beliggenheten ved Finalborgos gamle bydel, fordi leilighetene i seg selv er helt gjennomsnittlige.

Les om leilighetene på Residence sul Borgo

Sjul teksten
 
 
search map