Feriebolig i Finale Ligure i Liguria

Residence La Fiorita

 
Residence La Fiorita er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence La Fiorita er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Finale Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Havet er så åpent og innbydende at det føles som du ferierer på et cruiseskip. Her har samtlige leiligheter terrasse/hage og havutsikt, og bassenget jar barnebasseng på det ene hjørnet. Du vil nyte hvert øyeblikk av ferien, om det er på stranden, på terrassen eller ved bassenget.

Havet likeut, Varigotti til venstre og Finale Ligure til høyre

Denne kyststrekningen mellom FInale Ligure og Noli står høyt på manges ønkelister: Området tilbyr et hav (!) av utendørsaktiviteter både på vannet og på landet og en kystlinje, som både har dramatiske klipper og noeon av rivieraens flotteste strender. Fra Residence La Fiorita er det bare 800 m til landsbyen Vigotti som man kan gå godt til. Det er 3 km til FInale Ligure som er større. Det er sandstrender i begge byene. FInale Ligures brygge med havn Finale Pia ligger bare 2 km unna. I Varigotti finner du et bredt utvalg av spisesteder (deriblant et pizzeria), så man kan gå ut og spise uten å måtte ta bilen, hvis man ikke selv ønsker å lage mat i leiligheten. I Varigotti er det både private og offentlige strender. Residence La Fiorita har en rabattavtale med to lidoer som ligger 400-600 m unna.

Les mer om Residence La Fiorita

Bassenget er panoramisk

Oppe bak hovedbygningen ligger bassenget omgitt av grønne arealer og blå arealer (havet) på den andre siden. Bassenget er stort og i den ene enden er det et barnebassenget (men ikke saparat). Det er dessuten resepsjon, parkering/garasje (mot tillegg), wi-fi i fellesområdene og heis på stedet. Hvis dere ikke kommer med bil, så er mulighetene alltids gode med offentlig transport: fra stasjonen i Finale Ligure går det buss hver halvtime - og busstoppet er like nedenfor. Under oppholde kan du også velge å la bilen stå, ettersom stranden og Varigotti landsbyen befinner seg i gåavstand og den lokale bussen tar deg med til Finale, om dere ser etter mer liv og handelsmuligheter.

Blandt alle de positive sidene er to minussider

Panoramisk havutsikt, innbydende basseng, flotte leiligheter med terrasse, sandstrand og gåavstand til sandstranden....jo listen av alt det gode er langt. I bunden av listen kommer det opp to minussider: Den travle kystveien Aurelia, som løper mellom Residence La FIorita og havet. Residence La Fiorita ligger høyt opp, så man hører veien mindre. Samtidig har leilighetene termoruter, soverommene ligger alltid bak i leilighetene og bassenget ligger lengre oppe. Det andre minuset er at det ved siden av Residence La Fiorita ligger en stillestående byggeplass. Den har vært inaktiv i årevis, men til gjengjeld er det så mye annet fint å se rundt.

Høy standard

Leilighetene er flotte og moderne. Når man ankommer til Residence La Fiorita, så ser man et skilt, hvor de har fått tildelt to stjerner. Bli ikke forskrekket over dette, da dette enkelt og greit betyr at det ikke er noen bar og resepsjon som er døgnåpent. Og derfor tildeles ikke 3 eller 4 stjerner innenfr denne kategorien. Merk at kystveien er flat, men når man svinger av for å kjøre mot Residence La Fiorita er veien bratt.

Les om leilighetene på Residence La Fiorita

Sjul teksten
 
 
search map