Hotell i Finale Ligure i Liguria

Hotel San Giuseppe

 
Hotel San Giuseppe er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel San Giuseppe er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Finale Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

San Giuseppe er et familiehotell, som blant annet har svømmebasseng og gratis parkering. Det ligger rett ved sentrum og den hyggelige kystbyen Finale Ligure, ca 400 meter fra vannet.

Imøtekommende og vennlige verter

Hotellets eier er den vennlige Sig. Bianchi, som selv står for den daglige driften, og har den imøtekommende personligheten gjør at hotellet har mange stamgjester. Personalet hjelper gjerne med utfluktsmuligheter og ellers fortelle om området.

Les mer om Hotel San Giuseppe

Hotell i kloster

Hotellet er innredet i et tidligere kloster, og har derfor også en kirke. Bygningens opprindelige formål gjør at det visse steder er meget høy til taket, og man kan lett føle stemningen av kloster i flere av de fellesrommene og gangene.

Rennovert med moderne fasiliteter

Hotellet er pent renovert, og har alle de fasiliteter som hører hjemme i et moderne hotell. Samtidig er det en meget sentral beliggenhet, både hvis man skal på stranden, shoppe i byen eller på utflukt med bil eller tog. Motorveien er ca 2 km fra hotellet, og dersom man ikke kommer med bil, er hotellet nærmeste nabo med togstasjonen. MERK: Stasjonen kan sees fra basseng-området og til tider kan man også høre at toget kjører forbi (ikke nattimene). De har valgt å sette inn dobbelt-vinduer i alle rommene, men man skal allikevel være oppmerksom på at togene kan merkes.

Hotellet har en stor parkeringsplass, resepsjon, heis, bar, restaurant, opphold og leserom, svømmebasseng med barnebasseng, og et lite lekerom til mindre barn samt en møblert terrasse.
Det finnes har ca 100 rom, som alle er pent innredet med telefon, satelitt-tv, safe, samt bad med dusj eller badekar, hårføner og toalett.

Sjul teksten
 
 
search map