Hotell i Finale Ligure i Liguria

Hotel del Golfo

 
Hotel del Golfo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel del Golfo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Finale Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er kun et par kilometer til den lille badebyen Finale Ligure. Her finner du både barer, restauranter, supermarked, apotek, bank og butikker av forskjellige slag - alt du behøver for et behagelig opphold, med andre ord.

Nyt utsikten fra terrassen

Hotellet ligger rett ved havet, og fra terrassen får du en fin utsikt. Her kan du bestille favorittdrinken din i baren før du slår deg ned i de komfortable hagemøblene. Etter å ha slappet av kan du velge å bli på hotellet og spise middag, eller du kan vende snuten mot sentrum der du har flere restauranter å velge mellom. Hotellet har gratis pendelbuss-service inn til sentrum to ganger for dagen, bare hør med resepsjonen for å få avgangstidene.

Les mer om Hotel del Golfo

Hotellet har privat strand

Rett foran hotellet brer havet seg ut mot horisonten, og her kan du slappe av på en liten sandstrand. I begynnelsen og slutten av sesongen er strandservice (parasoll og solsenger) inkludert i prisen, men i perioden 15/6 - 15/9 betaler du på stedet dersom du ønsker å benytte deg av denne tjenesten. Eventuelt kan du sette deg i bilen og kjøre til en av de andre strendene i området.

Moderne rom med lydisolerte vinduer

Rommene vender ut mot havet, og da hotellet ligger tett på en større kystvei har man valgt å lydisolere vinduene. De 29 rommene har aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe og bad med dusj/badekar og hårføner. Du kan velge den romtypen som passer best for deg, da noen rom har balkong og utsikt mot havet.

Les om rommene på Hotel del Golfo

Sjul teksten
 
 
search map