Ferieovernattinger i Finale Ligure

Det er lett å finne et sted å nyte solstrålene på Finalmarinas gamle bydel Finalborgo - Finales middelalderby Finalmarinas gamle bydel Finalborgo - Finales middelalder by ca. 1,5 km fra stranden
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den fine sandstranden er en av de lengste og bredeste i Liguria, prydet av palmerader. På selve strandpromenaden finner dere et stort tilbud av restauranter, barer og mye annet som kan underholde store og små.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Et Syden-paradis i Italia

Nyt det stabile milde klimaet har gjort at dette området går for å være en av de flotteste perlene på Den Italienske Riviera og er et perfekt sted for opplevelser i et paradis av kultur, kunst, sport og natur. Finn gode muligheter for fjellklatring, og utforsk området på to hjul via de flotte sykkelstiene.

Les mer om Finale Ligure

Tre forskjellige bydeler

Byen er sammensatt av tre mindre bydeler; Finale Ligure (også kalt Finalmarina), Finale Pia og Finalborgo. De to førstnevnte bydelene ligger ved vannet og det er gode og fine muligheter for å vandre rundt i de små og trivelige gatene, kikke i butikker eller bare slappe av på de fine strendene. Finalborgo ligger litt lengre inn i landet (ca. 1,5 km fra kysten), og her kan man nyte den koselige atmosfæren som er typisk for disse gamle byene. Får dere lyst til å oppleve flere ting, kan dere besøke kystbyen Noli, som kun ligger 7 km unna (mot Genova). Noli ligger på listen over Italias vakreste middelalderbyer - I Borghi più belli - og er virkelig verdt turen. Kun kjøreturen er fantastisk pen med utsikt over klippene som 'henger' over kystveien. Får dere lyst til å ta en dukkert, byr Noli også på en pen sandstrand.

Bestill deres ferieovernattinger i Finale Ligure

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Finale Ligure og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map