Hotell i Fiascherino di Lerici i Cinque Terre

Locanda Il Senatore

Den flotte sandstranden i Fiascherino - hotellet kan sees til venstre på bildet (rosa) Restaurant med havutsikt Fellesterrasse
 
Locanda Il Senatore er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Locanda Il Senatore er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Fiascherino di Lerici her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Strekningen ved nasjonalparken Cinque Terre er virkelig nydelig med de skulpturelle klippepartiene, og i Fiascherino di Lerici finner dere en sjelden sandlagune, godt gjemt fra turisthordene.

På første rad ved vannet

Locanda Il Senatore ligger helt nede ved havkanten i dette flotte hjørnet av Middelhavet, med sandstrand og parasol/to solsenger til hvert rom (inkludert i prisen).

Les mer om Locanda Il Senatore

Spis godt på stedets restaurant

Mot tillegg kan dere bastille halvpensjon, men det er også spisesteder innenfor rimelig avstander, som i Tellaro (1 km) og Lerici (2 km). Kjøkkenet på Locanda Il Senatore er naturligvis preget av havets herligheter, men det finnes også tradisjonelle retter basert på pasta og kjøtt. Fra restauranten får dere en enestående utsikt over den lille bukta.

Dobbeltrom med havutsikt
- De 8 rommene ligger alle i samme etasje (under resepsjonen og restauranten, men i første etasje fra vannsiden pga. nivåforskjellene) uten heis, og har en blendende utsikt over stranden, klippekysten og havet gjennom et større vindusparti (ingen balkong). Rommene har aircondition, minibar, LCD-tv med satelitt-kanaler, safe og et bad med toalett, dusj og hårføner. Halvparten av rommene har plass til én ekstraseng, mens et av rommene er såpass stort at det er plass til to ekstrasenger (passer best til mindre barn).

Bestill deres hotellrom ved havet

Se frem til herlige og solfylte dager på Locanda Il Senatore. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Locanda Il Senatore

Les personlige anmeldelser av Locanda Il Senatore som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Locanda Il Senatore. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Locanda Il Senatore

Veldig fint og fredelig lite sted

Vi var to voksne i 40-årene på tur uten barn. Beliggenheten er bare så fin. Hvis vi falt ut av soveromsvinduet hadde vi ramlet rett ned i vannkanten. Det var rent, pent og ordentlig. Restauranten var i orden, men man må like fisk og skalldyr. Frokosten var ok, men ikke mer. Stedet glimrer med sin beliggenhet og autentisitet. Søtt personale. Og det ligger kun ca. en times kjøring fra f.eks. Lucca og Pisa. Cinque Terre er nok hovedattraksjonen her. Hvis man har maur i baken bør man nok finne et annet sted :-)

Les mer

Fantastisk liten perle...

Et meget hyggelig, lite sted. Eneste minuset er at man får anvist en solseng på stranden bakerst i skyggen og kan ikke legge seg på første rekke selv om det ikke har lagt noen der alle de dagene vi var der... Litt ergerlig når man gjerne vil ligge i solen. Ellers et fantastisk sted og søte ansatte. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Les mer

Fin ferie

Hotellet er enkelt, men et flott sted å bo.

Les mer

Flott, autentisk hide-away

Helt ute ved havet med en ganske avslappet stemning ligger Locanda Il Senatore - et flott sted å skru ned tempoet.

Maten i restauranten er veldig god hvis du er glad i pasta, fisk og skalldyr, og prisene er meget rimelige - god og vennlig betjening på italiensk og en smule engelsk.

Les mer

Bedømmelse av Locanda Il Senatore

Les mer

Bedømmelse av Locanda Il Senatore

Les mer
 
search map