Hotell i Fiascherino di Lerici i Cinque Terre

Hotel Rosa dei Venti

Fra takterrassen kan du nærmest se hele verden Himmel og hav kan man ikke få nok av Hotellet ligger i det lille lokalsamfunnet Fiascherino Nyt dagens første måltid i frokostsalen Noe for enhver smak Pene rom skaper rammene rundt din ferie Reis på ferie i vakre omgivelser Noen av rommene har utsikt Nyt <em>La Dolce Vita</em> dagen lang på takterrassen Det flotte resepsjonsområdet ønsker deg velkommen Kom hjem til oppredd seng
 
Hotel Rosa dei Venti er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Rosa dei Venti er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Fiascherino di Lerici her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Rosa dei Venti har den fortreffelige fordelen at det ligger i området ved Cinque Terre uten å ligger langs den populære ruten. Du kan betrakte det som et slags Cinque Terre, men med færre turister og større lokalpreg. Området heter Lerici og ligger i La Spezia-bukten på motsatt side av Portovenere.

Ta en bit av verden fra takterrassen

I tillegg til den gode beliggenheten og det sjarmerende personalet er et av hotellets absolutt beste trekkplastre takterrassen med panoramautsikt. Her oppe får du en makeløs utsikt over Middelhavet. Du kan også se Portovenere og øyene Palmaria, Tino og Tinetto som bobler opp av havet i all deres frodighet. Den store takterrassen utgjør hele forskjellen. Nyt en forfriskning i baren, ta plass ved bordene under parasollene eller slikk sol på solsengene. Og hvis solen blir for varm kan du kjøle deg ned i en av de to utendørsdusjene i hjørnet. Om sommeren, og når været tillater det, serveres det også middag her oppe på takterrassen - da med en litt mer begrenset meny enn restauranten i første etasje. På takterrassen serveres det hovedsakelig grillretter og salater.

... Eller ta en bit i restauranten

Nede i første etasje ligger hotellets restaurant som også er åpen for gjester utenfra, og der du kan spise á la carte. Restauranten fungerer både som restaurant og pizzeria, og de lager også sandwicher og pizza som takeaway. Middagen serveres enten nede i første etasje eller oppe på takterrassen - avhengig av været. Det samme gjelder frokosten (buffét), som i godt vær også kan inntas oppe på takterrassen.

Tett på alt du vil få med deg

Mellom de meget maleriske byene Lerici og Tellaro snor kystveien seg elegant gjennom landskapet, og plutselig dukker Hotel Rosa dei Venti opp ved det lille lokalsamfunnet Fiascherino. Da veien stopper i Tellaro er det begrenset med trafikk her. Fra hotellet kan du krysse veien og gå ned til hele to sandbukter som kan ta pusten fra de fleste som er glad i naturperler. I den ene sandbukten ligger Hotel Fiascherino, som Hotel Rosa dei Venti samarbeider med. Her kan du på dagsbasis kjøpe adgang til strandservice (solsenger og parasoll) og svømmebasseng. For priser kan du spørre i resepsjonen på Hotel Rosa dei Venti ved ankomst. Hvis du ikke ønsker å leie solsenger og få adgang til basseng er det fortsatt gratis adgang til begge sandbuktene, så du likevel kan unne deg en dukkert i det blå vannet. Får du nok av sand og vann og heller vil besøke de pittoreske og pastellfargede byene som Liguria og Cinque Terre er så kjente for, ligger fiskerleiet Tellaro kun ca. 1 km fra hotellet. Med litt godvilje kan turen tas til fots, men vær oppmerksom på at det ikke er fortau på hele strekningen. I Tellaro finner du de nærmeste butikkene. Apropos ting du kan ta deg til uten å måtte ta bilen er det også gode turstier i området tett på hotellet. De er minst like vakre og panoramiske som turstiene i selve Cinque Terre - fordelen her er at stiene er gratis og mindre beferdet.

Greit å vite

Når du ankommer hotellet kan du parkere rett før hotellet i svingen - eller etter hotellet der det er litt flere plasser å velge mellom. Parkering betales på stedet. Resepsjonen er modernisert og veldig flott, og hotellet har også bar og heis.

Les mer om Hotel Rosa dei Venti

Nydelige rom

De 26 rommene er alle pene og nydelige. De har alle Wi-Fi, aircondition, satellitt-tv, safe, minibar og bad med toalett og dusj. Hotellet har både rom med og uten havutsikt, og rom med og uten balkong.

Les om rommene på Hotel Rosa dei Venti

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Rosa dei Venti

Les personlige anmeldelser av Hotel Rosa dei Venti som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Rosa dei Venti. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Rosa dei Venti

Utmerket, vennlig, profesjonelt personale og vidunderlig hotell

Min kjæreste, datter og jeg var veldig fornøyde med vårt tre ukers lange opphold. Vi hadde det fantastisk og personalet var veldig dyktige og hyggelige.

Anbefales på det varmeste.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Rosa dei Venti

Les mer

Bedømmelse av Hotel Rosa dei Venti

Les mer

Bedømmelse av Hotel Rosa dei Venti

Les mer

Bedømmelse av Hotel Rosa dei Venti

Hotel Rosa dei Venti var utmerket. Vennlig personale. Menyen til Halvpensjonskortet burde være på engelsk, ettersom personalet ikke kan et ord engelsk. Hotellet ligger i et område som tilsvarer "utkants danmark". Vi dro dit for å besøke Cinque Terre, som jeg også påpekte, men hotellet som dere anbefalte, ROSA dei VENTI er altfor langt unna - dårlig service fra deres side. Jeg påpekte også at vi er ivrige morgenbadere. Vi ble fortalt at det var en veldig god strand nær hotellet. Det var 150 trapper til stranden, og det var stein og mye strøm, definitivt ikke en god strand. Deres unge selgere er ikke godt utdannet, vi er ikke fornøyd med deres salg av reise til oss.
mvh
Aase og Thomas Ebbesen

Les mer
 
search map