Ferieovernattinger I Fiascherino di Lerici

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fiascherino finner dere på strekningen mellom Lerici og Tellaro di Lerici. Byen er ikke stor, men beliggenheten ved bukten mellom klipper og furutrær, oliventrær og eiketrær gjør byen til et vakkert utgangspunkt for en ferie mellom himmel og hav. Den lekre stranden tiltrekker både VIP-kjendiser og lokalbefolkning, og landskapet har fascinert kunstnere i alle tider - som den engelske forfatteren David Herbert Lawrence som reiste hit med sin kjære Frida i 1913-1914.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Historie

I Middelalderen hadde Lerici en viktig strategisk funksjon for denne delen av middelhavsregionen på grunn av sin beliggenhet i bukten under La Spezia. Under slottet går en panoramisk sti mot den lille grenden Fiascherino, et lite samfunn mellom Lerici og Tellaro di Lerici.

Les mer om Fiascherino di Lerici

Transport

Fiascherino ligger på grensen mellom Liguria og Toscana. For å komme seg hit med bil er det bare å kjøre langs motorvei A12 Geneva-Rosignano og ta avkjørselen ved Sarzana, og deretter følge skiltningen mot Lerici-Tellaro. Før dere ankommer Tellaro di Lerici, finner dere Fiascherino.

Herfra kommer dere lett videre til den stemningsfulle byen Tellaro, som star på listen over Borghi più belli d'Italia - altså de vakreste middelaldersbyene i Italia.

Dersom dere ankommer med tog er de nærmeste stasjonene Sarzana, S. Stefano Magra eller La Spezia, mens de nærmeste flyplassene er Genovas Cristoforo Colombo og Pisas Galileo Galilei.

Dersom dere ankommer med egen båt bes dere ta kontakt med følgende instans:
Ufficio Locale Marittimo di Lerici
Mazzini n. 23
19032 Lerici (SP)
Tel: 0187964545,
Fax: 0187964545
lerici@guardiacostiera.it

Dersom dere har bruk for en taxi kan disse bestilles på togstasjonene og i Lerici.

Bestill deres ferieovernattinger i Fiascherino di Lerici

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Fiascherino di Lerici og over hele resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map