Anmeldelser av Giada Country House

 
Giada Country House er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Giada Country House er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Dolcedo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Giada Country House

Les personlige anmeldelser av Giada Country House som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Giada Country House. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode August 2011
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Bilder

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2011
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen
Tore og familie fra Bærum i Norge boede på Giada Country House i Dolcedo fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vakkert sted - men ikke så grønt som Toscana.
Langt fra alt mas, men begynner antageligvis snart å tære på da det virker som vedlikehold ikke er høyest prioritert.
Vi ble ganske overrasket at stedet for å hente nøkkel og alt annet av praktiske avklaringer ligger 10km (15-20 minutters kjøring fra stedet) unna.
Dette gjorde for oppholdet for oss litt mindre positivt enn det kunne ha gjort med en person daglig tilstede i 'Landsbyen'. For eksempel ble bassenget ikke rengjort mer en en gang på en uke, og dette var kun etter forespørsel fra oss. Ei heller var standparasoller ikke fremsatt før vi påpekte dette (vi var der i Juli - og skygge kan være en ide da?). Et annet eksempel var at leiligheten vår ble innvadert av, etter hva blev fortalt oliventre-mygg, så kom det etter en stund kokken på restauranten og gav oss en boks og sa 'prego' og forsvant. Så måtte vi gjøre jobbe selv - ikke hva jeg forventer av et slikt sted til denne prisen, men det undebygger min påstand om at det kan være forfall på gang.

Når det gjelder landsbyen var dette ikke en landsby etter min forstand, da denne ikke hadde noen av en landsbys faciliteter som bakeri, daglivare eller noe slikt - dette bør opplyses om i teksten. Jeg tviler på at vi hadde leid dette stedet hvis dette hadde vært opplyst.

Boligen var pen og elegant, men inneholdt hverken terrasse (men balkong i annen etage) og ei heller ikke badekar/jaccuzi som det står på In-italias nettside (og på stedets egen nettside).
Når virker det som at jeg er veldig misfornøyd; det er jeg ikke - dette ødela på ingen måte vår ferie, men dette er ting som man bør vite på forhånd som kommende leietager da det gjør det litt mer tungvindt enn man trodde.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 2 voksne, 3 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map