Feriebolig i Dolcedo i Liguria

Giada Country House

 
Giada Country House er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Giada Country House er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Dolcedo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Den historiske møllen har blitt restaurert og er nå et leilighetskompleks av meget høy standard. Bo i landsbyen Lecchiore oppe i fjellene, kun en liten mil unna havet langs smale og svingende veier, i en oase av fred og ro.

Utforsk det billedskjønne området

Da det er flere markerte stier som går direkte fra Giada Country House får dere et perfekt utgangspunkt for turgåing og sykling i dette vidunderlige og frodige landskapet. Lei terrengsykler og vanlige sykler fra komplekset, og dra på eventyr i landlige omgivelser.

Les mer om Giada Country House

Leilighetenes fellestrekk

Giada Country House består av fem smakfullt inredede leiligheter som alle har eget uteområde (enten balkong, terrasse eller liten hage), aircondition, satelitt-tv og kjøkkenfasiliteter med fire gassblusser, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker og kaffemaskin.

Bestill deres behagelige opphold i Giada Country House

Se frem til å oppleve det autentiske Italia i komfortable og elegante omgivelser. Få en ferieopplevelse utenom det vanlige i denne sjarmerende og restaurerte møllen oppe i de liguriske fjellsidene. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Giada Country House

Ettromsleilighet Pesco med 2/3 soveplasser (m/ liten terrasse)

Leiligheten er i bunn og grunn en toromsleilighet, men det er ingen dør mellom stuen og soverommet (noe som skyldes en spesiell steinsøyle fra middelalderen som myndighetene ønsker å bevare). Leiligheten ligger i en opphøyet første-etasje og består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa til én person, et soveområde med dobbeltseng og et bad med toalett og et badekar med spa-funksjon. Leiligheten har egen møblert terrasse vendt mot bassenget ved siden av leiligheten Limone.

Toromsleilighet Arancio med 2/4 soveplasser (m/ balkong)

Leiligheten ligger i en opphøyet første-etasje på baksiden av huset, og består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa til to personer, separat toalett med dusj (u/ forheng), et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og et badekar med spa-funksjon. Leiligheten har en egen liten og smal terrasse (1,35 x 0,90 m).

Toromsleilighet Nespolo med 2/4 soveplasser (m/ liten overbygd balkong)

Leiligheten ligger i andre etasje og består av en stue med kjøkkenkrok og en sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Leiligheten har en egen, liten overbygd terrasse som gir en fin utsikt over landsbyens kirketårn.

Toromsleilighet Limone med 2/4 soveplasser (m/ stor terrasse)

Leiligheten ligger i en opphøyet første-etasje, og består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa til to personer, et soverom med dobbeltseng og et bad med dusj og toalett. Leiligheten har egen møblert terrasse vendt mot bassenget ved siden av leiligheten Pesco.

Treromsleilighet Ciliegia med 4/6 soveplasser (m/ bred balkong)

Leiligheten er fordelt på to etasjer, og består av en stue med kjøkkenkrok og sovesofa til to personer, et soverom med to enkeltsenger og tilhørende bad med toalett og dusj. I den øverste etasjen er det enda et soverom med dobbel himmelseng og et bad med toalett og dusj (u/ forheng). Leiligheten har en egen balkong (2,85 x 1,45 m) der man kan sette to/tre stoler rundt et bord og nyte utsikten fra landsbyens kirketårn.

Sjul teksten
 
 
search map