Ferieovernattinger i Dolcedo

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i Prino-dalen, kun et par kilometer fra havet, finner dere Dolcedo som en øy blant alle olivenlundene. Her står olivendyrkingen i fokus og har gjort det i mange år - noe man kan se på byseglet som er et oliventre rammet inn av to grener og en sølvkrone. De største severdighetene som ikke har noe med oliven- eller vin-produksjon å gjøre er den flotte kirken San Tommaso og byens kjente bro Il Ponte dei Cavalieri di Malta.

Bestill deres ferieovernattinger i Dolcedo

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Dolcedo og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map