Feriebolig i Diano Marina i Liguria

Residence Orchidea

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Orchidea ligger i rolige omgivelser ca 400 meter fra havet og stranden og ca 800 meter fra sentrum. Det er handlemuligheter innenfor 200 meter. Leilighetene ligger fordelt på på to bygg fra 60-tallet, så innredningen er en smule datert. De er romslige, og har balkong, varmeanlegg, ovn og tv.

La feriedagene begynne

På stedet finner dere et svømmebasseng (12 x 5 meter) med solsenger og parasoller som fritt kan benyttes, resepsjon, fellesrom, bar, hage og gratis parkeringsplass kun for stedets gjester. Mot betaling kan dere benytte dere av vaskemaskin, sykkel og scooterutleie, samt tennisbane.

Les mer om Residence Orchidea

Bestill deres ferieleilighet i Diano Marina

La nedtellingen begynne til deres herlige ferieopphold i en av Residence Orchideas leiligheter. Boltre dere i bassenget eller i de salte bølgene på stranden, og bli kjent med den trivelige byen. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om leilighetene på Residence Orchidea

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Residence Orchidea

Les personlige anmeldelser av Residence Orchidea som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Orchidea. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 19 anmeldelser fra Residence Orchidea

Flott beliggenhed og alt ok.

Orchidea ligger 5 - 10 min. gange fra stranden, som er i fokus. Selve byen ligger i samme avstand - bare ta til høyre litt tidligere.

Diano Marina er et "resort" som vi tenker når det er best. Koselig atmosfære. God plass mandag til torsdag. Fredag ??og helgen er byen full av (voksne) folk som liker en drink, kaffe eller lignende. og strandpromenaden. Skulle du ned her, gjør deg selv en tjeneste å oppleve både en hverdagskveld (der det er plass ved bodene som selger hjemmelagde smykker, kunst, osv.) og en helg som er pakket full, men en fantastisk atmosfære. Det er vanskelig å ikke ønsker å sitte seg ned med en kald slurk og bare se.

Det er ikke mange turister. Det er mange (italienske) "gjester" som kommer til byen.

Ham i resepsjonen er VELDIG hjelpsomme. Vi fikk en ventilator med en gang når vi ba om det, da leiligheten ligger på den varme siden (som noen andre har skrevet i en annen anmeldelse)

Les mer

Fredelig sted og hjelpsomt personale

Det er ikke noe støy fra trafikken og det er en deilig, solfylt balkong. Det er litt lytt i leiligheten, men ikke om natten. Ok standard til prisen og jeg synes personalet var veldig hjelpsomt.

Les mer

Bedømmelse av Residence Orchidea

Les mer

Bedømmelse av Residence Orchidea

Les mer

Bedømmelse av Residence Orchidea

Les mer

Bedømmelse av Residence Orchidea

Les mer
 
search map