Feriebolig i Diano Marina i Liguria

Residence Mediterraneo

Innbydende svømmebasseng til gjestene Residence Mediterraneos private strand knappe 200 meter unna Det er lekeplass nede ved stranden Restaurant Resepsjon og lobby Nyt en forfriskning i baren
 
Residence Mediterraneo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Mediterraneo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Diano Marina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Med kun 500 meter til Diano Marinas hyggelige handlegate og knappe 200 meter til stedets private sandstrand ender de fleste opp med å la bilen stå urørt hele ferien.

Nyt sommerferien med barna

Residence Mediterraneos egen strand (ca. 200 meter unna) benyttes mot betaling. Dere finner også en lekeplass der nede så barna er godt underholdt. Som er plaskende alternativ til stranden er stedets eget svømmebasseng, som er omkranset av parasoller og solsenger. I tillegg kan dere slappe av på enda et soldekk ved siden av bassenget, så det er nok plass til alle. På andre siden av Residence Mediterraneo kjører det tog fra tid til annen, men In-Italias utsendte oppfattet ikke dette som sjenerende. Til gjengjeld er det ingen annen larmerende trafikk da stedet ligger på en stille sidevei.

Fellesfasiliteter til din disposisjon

Når du ankommer møter du først resepsjonen og lobbyen. Her finner du også en bar og heis opp til ferieleilighetene. I nabobygget ligger restauranten som er åpen både til lunsj og middag i høysesongen. I tillegg er det et lite vaskeri og garasje på stedet (begge benyttes mot tillegg). Det er Wi-Fi i lobbyen som også rekker til enkelte leiligheter, men uten garantier.

Bo i ferieleilighet med egen balkong

De ca. 30 ferieleilighetene har alle balkong og aircondition, og fordeler seg på 1- og 2-rom med opptil 5 soveplasser. Leilighetene er pene, men ikke prangende. Stedets styrke er helt klart bassenget, den private balkongen og de korte avstandene til både strand og byliv - mer enn selve standarden, som er middelmådig.

Leilighetene på Residence Mediterraneo

Ettromsleilighet med 3 soveplasser (type A3 med balkong)

Disse leilighetene har alle balkong. De består av et stort rom med dobbeltseng, oppredning til en tredje person, en liten kjøkkenkrok (med to kokeplater/gassblusser og kjøleskap) samt et bad med toalett og badekar eller dusj. Det er også aircondition og lcd-tv med satelittkanaler. Med litt hell rekker Wi-Fi-dekningen til noen av leilighetene, men det er sterkere signal nede i lobbyen.

Ettromsleilighet med 4 soveplasser (type A4 med balkong)

Disse leilighetene har alle balkong. De består av et stort rom med dobbeltseng, oppredning til en tredje og fjerde person, en liten kjøkkenkrok (med to kokeplater/gassblusser og kjøleskap) samt et bad med toalett og badekar eller dusj. Det er også aircondition og lcd-tv med satelittkanaler. Med litt hell rekker Wi-Fi-dekningen til noen av leilighetene, men det er sterkere signal nede i lobbyen.

Toromsleilighet med 4 soveplasser (type B4 med balkong)

Disse leilighetene har alle balkong. De består av et soverom med dobbeltseng, en stue med liten kjøkkenkrok (med to kokeplater/gassblusser og kjøleskap) samt et bad med toalett og badekar eller dusj. Det er også opprening til en tredje og fjerde person, aircondition og lcd-tv med satelittkanaler. Med litt hell rekker Wi-Fi-dekningen til noen av leilighetene, men det er sterkere signal nede i lobbyen.

Toromsleilighet med 5 soveplasser (type B5 med balkong)

Disse leilighetene har alle balkong. De består av et soverom med dobbeltseng, en stue med liten kjøkkenkrok (med to kokeplater/gassblusser og kjøleskap) samt et bad med toalett og badekar eller dusj. Det er også oppredning til en tredje, fjerde og femte person, aircondition og lcd-tv med satelittkanaler. Med litt hell rekker Wi-Fi-dekningen til noen av leilighetene, men det er sterkere signal nede i lobbyen.

 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Mediterraneo

Les personlige anmeldelser av Residence Mediterraneo som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Mediterraneo. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Brekt ben.

Alt bra til jeg skulle sette på airekodisjen, fant ikke fjernkontrollen. Holderen til fjernkontrollen var skrudd på veggen uten en fjernkontroll i.klatret opp på stol for å sette på airekondisjen, detter ned og brekker benet.
Fikk ikke beskjed når jeg kom at den lå i resepsjonen.
Dusjen var elendig, fikk nesten ikke skylt ut såpe av håret, vannet ble også borte en gang.
Kommer ikke til å bo der igjen.

Les mer
 
search map