Hotell i Diano Marina i Liguria

Hotel Metropol

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Som nevnt ovenfor ligger Hotel Metropol i den hyggelige lille byen Diano Marina, ca. 1,5 km fra sentrum og byens marina. Ned til den vakre stranden er det ca. 300 meter (via trapper). Hotellet er godt likt for sin fine utsikt over den liguriske kysten, Golfo di Diano, og det vennlige personalet, som sørger for at du får et hyggelig opphold.

Nyt utsiktene

Du kan selvfølgelig velge et rom med utsikt, men du har også utsikt over hotellets terrasse og restaurant, noe som virkelig verdsettes av hotellets gjester. Til en fin utsikt er det fint med noe godt å drikke, det kan du bestille i baren, som i midten av juni, og en gang i uken forandres til en såkalt pianobar. Når det er tid for middag, kan du velge å bli på hotellet hvor de serverer liguriske retter som internasjonale. Hotellet tilbyr ikke lunsj i sesongen før og etterpå.

Ellers kan du gå ned til sentrum hvor du finner flere fine uteserverinerg. Hvis du vil ta bussen tilbake, i stedet for alle trappene, så husk at den siste kjører rundt elva om kvelden. Hør med resepsjonen for å få all den informasjonen du trenger.

Les mer om Hotel Metropol

Her er både store og små basseng

Hva er en sol- og badeferie uten sol og bading. Enten kan du bli hjemme og slikke sol i en av solsengene som ligger rundt bassenget (barnebasseng er tilgjengelig) eller ta deg ned til stranden. Under bestemte tidspunkter og i perioden 1/6/-30/9 er det en skyttelbussen som tar deg frem og tilbake hvis du ikke vil gå.

Du har en god utgangspunkt

Siden hotellet ligger ved siden av SS Via Aurelia, som tar deg fra motorveien ned til sentrum, kan du raskt og enkelt dra på gode utflukter. Du har Imperia ca. 5 km unna, til San Remo er det ca. 40 km. For å komme til den franske grensen tar det omtrent en time (58 km), ønsker du å handle gode viner fra nærliggende Piemonte, trenger du bare kjøre ca. 40 km.

For flere nærliggende aktiviteter kan du gå ned til vannet der det er mulighet for seiling og dykking. Tennis er ca. 1 km unna og du finner en 18-hulls golfbane i nærliggende San Remo. På hotellet kan du låne en sykkel (etter tilgjengelighet) hvis du foretrekker to hjul.

Velg et rom med utsikt

På Hotel Metropol kan du velge et rom med balkong og havutsikt. Dobbeltrom (standard) har balkong og dobbeltrom (klassisk) med delvis havutsikt eller havutsikt. samt dobbeltrom (superior) som begge har balkong og havutsikt. Enkeltrommene er de eneste uten balkong og utsikt. Alle rommene er utstyrt med aircondition, satellitt-TV, Wi-Fi, minibar og bad med dusj/badekar og hårføner.
Gratis parkering etter tilgjengelighet.

Les om rommene på Hotel Metropol

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Metropol

Les personlige anmeldelser av Hotel Metropol som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Metropol. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Metropol

Les mer
 
search map