Hotell i Diano Marina i Liguria

Hotel Bellevue et Mediterranée

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet ligger ikke bare godt i forhold til stranden, for gågaten og butikklivet i den hyggelige byen Diano Marina begynner knappe 250 meter unna. Dette er det ideelle stedet for en sommerferie med stor S.

La sommerferien begynne

En av de mange fordelene ved et opphold på Hotel Bellevue et Mediterranée er at når du først har ankommet har du ikke behov for noen andre former for transportmidler enn dine egne bein. Gå til og fra togstasjonen (ca. 750 meter), bykjernen i Diano Marina, sandstranden rett foran hotellet, lekeplassen (hvis du har med deg barna) og marinaen. Rett utenfor hotellet ligger det en bensinstasjon, et par kaféer og et supermarked kalt Simply Punto - alt innen en radius på maks 50 meter.

Les mer om Hotel Bellevue et Mediterranée

Utfluktsmuligheter

Hvis du på et tidspunkt i løpet av ferien synes du har fått nok av badestemning og feriegjester, vil vi anbefale deg å besøke nabobyen Cervo, som kommer til å sjarmere deg i senk med sine pastellfargede hus og sin beliggenhet på en klippetopp ca. 3 km fra Diano Marina. Du kan gå mesteparten av veien dit langs stranden, eller ta toget som kun tar et par minutter. Eller stikk innom kunstnerkolonien Arma di Taggia og Sanremo, omtrent 35 km fra Diano Marina - her trenger du bil for å komme frem.

Gode fasiliteter bidrar til en god ferie

Hotellet er fordelt på to sammenhengende bygninger, med resepsjon, restaurant og frokosthall med havutsikt. Frokosten serveres som buffét, mens middagen er en kombinasjon, da tilbehør og dessert serveres fra bufféten, og hovedrettene bestilles fra menyen. Du kan enten velge å betale en fast pris for halvpensjon på hotellet eller bare spise á la carte. Halvpensjonen kan variere i pris og bestilles ikke på forhånd - det velger dere fra dag til dag direkte på hotellet. I tillegg til restauranten stiller Hotel Bellevue et Mediterranée med et internett-point, Wi-Fi (mot tillegg) og en behagelig lounge. Det er også parkeringsplass inkludert i prisen, og du behøver ikke å forhåndsbestille dette. Hotellet er et klassisk Middelhavs-badehotell - stilen kan nok virke litt gammeldags enkelte steder, men beliggenheten og de mange fasilitetene veier opp for dette.

Bading for alle pengene

Benytt dere av sandstranden ved den lille bukten foran hotellet, og kom dere lett uti vannet via badebroen. Dersom dere vil ta en pause fra de salte bølgene, kan dere velge mellom både et innendørs- (alltid oppvarmet til 34 grader) og et utendørs-basseng, for ikke å glemme boblebadet.

Les om rommene på Hotel Bellevue et Mediterranée

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Bellevue et Mediterranée

Les personlige anmeldelser av Hotel Bellevue et Mediterranée som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Bellevue et Mediterranée. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Hotel Bellevue et Mediterranée

Bedømmelse av Hotel Bellevue et Mediterranée

Hyggelig og fint hotell med veldig serviceinnstilt personale. God beliggenhet ved Middelhavet.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Bellevue et Mediterranée

Deiligt rom med flott utsikt og fin beliggenhet. Meget vennlig personale. Eneste minus var frokost, hvor de var dårlig til å fylle opp.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Bellevue et Mediterranée

Les mer

Bedømmelse av Hotel Bellevue et Mediterranée

Les mer

Bedømmelse av Hotel Bellevue et Mediterranée

Les mer

Bedømmelse av Hotel Bellevue et Mediterranée

Les mer
 
search map