Hotell i Diano Marina i Liguria

Grand Hotel Diana Majestic

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Grand Hotel Diana Majestic er omgitt av en innbydende park med oliventrær og en beliggenhet helt ute ved havet, kun ca. 700 meter fra sentrum. Plasseringen er dermed perfekt for at du skal få en vellykket ferie. Her kan du kombinere avslapning på hotellet med fine utflukter til steder som Alassio, San Remo og hele veien over grensen til den Franske Rivieraen.

Fine fasiliteter og tre restauranter

På hotellet er det døgnbemannet resepsjon, loungebar, heis, tv-stue med wide-screen tv, spillerom, parkeringsplass og konferansefasiliteter. På takterrassen som vender ut mot havet kan du koble av med et godt glass vin eller sigarer som kan kjøpes i baren. Dessuten byr hotellet på hele tre restauranter. I den første, La Terrace, kan du beundre havutsikten og om sommeren kan du nyte frokosten som serveres som internasjonal buffét her. I restauranten Diana kan du nyte retter fra Middelhavet tilberedt under sjefskokken Augustos våkende blikk. Den tredje restauranten, La Rotonda sul Mare, er den mest elegante og inviterer til en romantisk middag med lekre gourmetretter, som oftest preget av dagens fangst fra havet.

Les mer om Grand Hotel Diana Majestic

Stort og innbydende basseng

I den deilige hagen ligger det enorme bassenget som måler hele 25 x 12 meter med tilhørende solsenger og snack-restaurant der du kan kjøpe drikke og lettere matretter. Hotellet har en private stranden med solsenger, parasoll og omkledningsrom. Tilknyttet bassenget finner du også hotellets spa.

Smakfulle rom

Det er totalt 82 rom på hotellet, inndelt i flere kategorier slik at du kan velge det som passer best for deg. Alle rommene er utstyrte med Wi-Fi, telefon, minibar, satellitt-tv, safe, aircondition (fra midten av juni til ca. midten av september) og privat bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar med hydromassasje.

Les om rommene på Grand Hotel Diana Majestic

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map