Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Diano Marina er en hyggelig liten badeby ved kysten, kjent for sine flotte strender, frodige omgivelser og milde klima. Byen har et godt utvalg av restauranter, butikker, kaféer og nattklubber, samt flotte muligheter for å dra på utflukter i den flotte naturen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Besøk blomsterrivieraen

Området, som også kaller "Blomsterrivieraen", er kjent for sine vakre strender, frodige omgivelser og et mildt klima. Når man da legger til et rikt utvalg av spisesteder, handlemuligheter, natteliv og utallige utfluktsmuligheter ved havet eller i innlandet, er det vanskelig å ønske seg mer. I handlegatene Via Genova og Corso Roma finner dere masser av myldrende sommerliv.

Les mer om Diano Marina

Strandpromenade og stemningsfulle plasser

I 187 ble hele byen ødelagt av et stort jordskred, og etter gjenoppbyggingen begynte turistene å strømme hertil, noe de har gjort siden. Den lille fiskerlandsbyen er nå preget av en populær strandpromenade, lystbåtshavnen, strender, grønne alléer og stemningsfulle torg. Velg blant den lille, offentlige stranden eller den private stranden der dere kan leie parasoller og solsenger.

Gå ikke glipp av førsommeren med årets høydepunkt i juni: den store blomsterfestivalen, da byen fylles med blomsteropptog og gatene og torgene dekkes av millioner av kronblader.

Hver tirsdag formiddag er det gatemarked i byen.

Bestill deres ferieovernattinger i Diano Marina

Gled dere til en ordentlig syden-ferie i Nord-Italia, og nyt solrike dager ved bassenget eller på den herlige sandstranden i Diano Marina. Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Diano Marina og ellers i Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map