Reiser til Den Italienske Riviera

Herlige reisertil Den Italienske Riviera
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Mer informasjon om din reise til den italienske Riviera

Den italienske Riviera er den smale kyststripen som ligger mellom Liguriske hav og fjellkjedene i de maritime Alpene og Apenninene. I lengde strekker kysten seg fra den Franske Rivieraen i Frankrike til Capo Corvo, nær grensen til Toscana. Den Italienske Riviera omfatter derfor nesten hele kysten av Liguria. Vanligvis skilles en østlig og vestlig kystlinje; den vestlige delen kalles Riviera di Ponente, strekker seg fra Genova til den franske grensen, mens den østlige delen, kjent som Riviera di Levante, strekker seg fra Genova til Capo Corvo.

Rivieraen tilbyr et fantastisk middelhavsklima, mange gode muligheter for bading og solfylt ferie, flotte naturopplevelser, interessante kystbyer og en rik gastronomi. Men hvilken del av kysten bør du velge? Vel, hvis du ønsker å oppleve den glamorøse atmosfære som fortsetter å omgir seg med deler av den Italienske Riviera og de mest spektakulære utsiktspunktene, er det den østlige delen av kyststripen du skal velge. Hvis du imidlertid liker bedre den pulserende stranden med mye sol og bading, bør du se i retning av Riviera di Ponente, dvs. den vestlige delen, som tilbyr kystlinjens beste strender.

Du bør selvfølgelig ikke gå glipp av en tur til Cinque Terre - det 12 km lange kystområdet, består av en nasjonalpark og fem landsbyer, som ga sitt navn til området. Kystlinjen, de fem landsbyene og de omkringliggende åsene regnes som noen av de vakreste kulturlandskaper i Italia og er alle offisielt en del av nasjonalparken, det er erklært som verdensarv av Unesco. I tillegg til disse unike kulturlandskapene kan du oppleve de gamle, sjarmerende fiskeværene, et nettverk av fine gamle turstier med panoramautsikt over havet og en rik gastronomi.

Hvis du trenger en bit av bylivet mellom sol, strand og naturopplevelsene kan du gå på en utflukt til den regionale hovedstaden, Genoa - paradoksenes by - som tilbyr en merkelig blanding av vakre, gamle bygninger og nye bygninger av betong og stål, men som blant annet rommer et fascinerende historisk sentrum og en stolt historie som maritim republikk.

>> Få mer informasjon til en ferie ved Den Italienske Riviera her

 
search map