Hotell i Corniglia i Cinque Terre

Villa Sandra Rooms

Villa Sandra Rooms ligger i den blå bygningen til høyre for det gule huset (til venstre i bildet) Utsikt fra balkongen Acquamarina
 
Villa Sandra Rooms er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Sandra Rooms er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Corniglia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Midt i stemningsfulle og idylliske Corniglia tilbyr Sandra Villa tre nyrenoverte rom med lcd-tv med satellittkanaler og balkong med havutsikt.

Bo sentralt

Det er ikke mulig å bo mer sentralt, og samtidig ha mer fred og ro. Nyt synet av havet og de innbydende vinmarkene som ligger som terrasser opp over fjellskråningene fra balkongen.

Les mer om Villa Sandra Rooms

Smakfullt innredede rom

De tre rommene Acquamarina, Azzurra og Arancia ligger på gateplan (1. etg) og er preget av behagelige, lyse nyanser. De er alle utstyrte med aircondition, lcd-tv med satellittkanaler, et flott speil, et lite kjøleskap til forfriskende drikkevarer (kun i Azzurra), fordelingsgang med lyssensorer (kun i Acquamarina), et bad med dusj, hårføner og toalett, men kanskje viktigst av alt: balkong med havutsikt i Acquamarina og Azzurra (ikke i Arancia). . Det er snakk om én stor balkong som de to rommene har hver sin side av.

Rom like ved kaféen

Rommene har dobbeltseng og i Acquamarina er det også mulighet for en ekstra soveplass. Rommene er uten frokost, men du kan (mot tilleggsbetaling) bestille frokost på en kafé rett ved siden av stedet (dette er ikke mulig på torsdager og i hele august). Frokosten består av te/ kaffe etter eget ønske, juice og croissant. Ellers er det gode muligheter for å spise frokost på diverse andre kaféer og barer i nærheten. Dessuten alle rommene røykfrie.

Lokale egenproduserte produkter i Antico Canto

Vertene Paolo og Sandra har nettopp åpnet en egen liten delikatessebutikk med vin, olje, pesto og andre lokkende produkter fra Liguria. Butikken deres heter Antico Canto og ligger i Via Fiaschi, bare 50 meter fra Villa Sandras Room. Den har ingen faste åpningstider, men har som regel åpent på dagtid. Om du kommer til en stengt dør kan du alltids spørre de vennlige vertene om det er mulig å komme inn å titte.

Les om rommene på Villa Sandra Rooms

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Sandra Rooms

Les personlige anmeldelser av Villa Sandra Rooms som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Sandra Rooms. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 16 anmeldelser fra Villa Sandra Rooms

Super fin by!

Les mer

Bedømmelse av Villa Sandra Rooms

Les mer

En perle

Rommene er hyggelige og virkelig rene. Altanen er liten, men brukbar og har en fantastisk utsikt.

Les mer

Hyggelig sted

Corniglia er en hyggelig, liten by der livet går sin italienske gang. Den er et godt utgangspunkt for turgåing.

Les mer

Vakkert sted i Corniglia

Fantastisk sentralt rom med bad og balkong midt i Corniglia. Stedet var ideelt som utgangspunkt for utforskningen vår av de fem byene og ikke minst turstiene i Cinque Terre.

Les mer

Ekte, men bråkete

Rom, toalett og balkong var veldig bra.
En stor ulempe var at kirkeklokkene til tross for vakker klang ringte dag som natt og gjorde det vanskelig å sove.

Les mer
 
search map