Feriebolig i Corniglia i Cinque Terre

Terrazza Aurora

Den 40 m² store terrassen Romslig bad med dusj og vaskemaskin
 
Terrazza Aurora er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Terrazza Aurora er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Corniglia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Terrazza Aurora har den store fordelen at den ene siden er vendt mot vinmarker og det grønne fjellet -som man ser best fra den 40 m² store terrassen-, og den andre siden titter ut på Corniglias hyggelige og livlige torg Largo Taragio, som vil gi assosiasjoner til Montmartre i Paris.

Føl dere som hjemme i Terrazza Aurora

Bo i en grottelignende leilighet full av hygge og intimitet. Leiligheten ligger i en skråning, noe som betyr at for å komme dere opp på torgplassen må dere bestige noen trappetrinn først. Innta en god lunsj på den 40 m² store terrassen med vestvendt beliggenhet og en lun kveldssol. Resten av dagen holder solen seg unna, så det er behaglig og svalt i skyggen her ved lunsjtider.

Les mer om Terrazza Aurora

Studioleilighet Aurora med 2/3 soveplasser (med terrasse):
- Leiligheten består av et velutstyrt spisekjøkken med satelitt-tv, spisebord og tre sitteplasser, et romslig bad med dusj og et lite badekar, toalett, hårføner og vaskemaskin, et par trinn ned til et lite soverom med én sengeplass (ingen dør), og derfra er det en trapp opp til en hems med dobbeltseng. Inngang til leiligheten er via den 40 m² store terrassen (må passere naboens terrasse for å komme dit).

Bestill deres terrasseleilighet i Corneglia

Se frem til å avslutte begivenhetsrike dager i kveldssolen på den romslige terrassen med en god flaske vin for hånden. Utforske vakre Corneglia og ta i bruk de verdensberømte turstiene som forbinder de fem fiskelandsbyene langs denne imponerende kysten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Terrazza Aurora

Les personlige anmeldelser av Terrazza Aurora som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Terrazza Aurora. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Terrazza Aurora

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Aurora

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Aurora

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Aurora

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Aurora

Les mer

Bedømmelse av Terrazza Aurora

Les mer
 
search map