Feriebolig i Corniglia i Cinque Terre

Casa Il Carugio

 
Casa Il Carugio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Il Carugio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Corniglia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Med sin fantastiske beliggenhet midt i Corniglia og med en fantastisk utsikt over Middelhavet og Naturparken Le Cinque Terre, ligger Casa Il Carugio med et kvalifisert utgangspunkt for en ferie med hav, natur og hyggelige kystbyer.

Nærhet til togstasjon og p-plass

Casa Il Carugio ligger midt i Corniglia (Carugio er dialekt for en karakteristisk smal passasje eller gate i Liguria). Restauranter og butikker er rett utenfor bygningen. Det tar ca 15 minutter å gå til togstasjonen herfra og parkeringsplassen ligger ca 5 min unna.

Les mer om Casa Il Carugio

Roligere omgivelser

Leilighetene er fordelt på fire etasjer og oppdelt i 4 ettroms- og 2 toromsleiligheter. De er pene og flere av dem vender ut mot havet (litt havsutsikt fra siden). Byen er roligere enn de andre Cinque Terre byene, så nattsøvnen burde være sikker. Til leilighetene er det en fellesterrasse på taket med panoramisk utsikt til havet, det grønne fjellet og Corniglia by. Og, den er utstyrt med bord, stoler og solsenger.

Leilighetene


Ett-romsleilighet med 2-4 soveplasser:
-Leilighetene har en stue med dobbelseng, lite kjøkken med 2 - 3 gass/ kokeblusser, bad med toalett og dusj. I en av leilighetene kan det settes inn ekstra seng og en annen leilighet har køyeseng til familie med to barn. Det er ingen eller begrenset utsikt fra disse leilighetene, men som tidligere nevnt adgang til den store felles takterrassen
Ett-romsleilighet med balkong og 2 soveplasser:
- Disse to leilighetene ligger øverst i bygningen og har stue med dobbeltseng, kjøkkenkrok med 2-3 koke/gassplater, og bad med toalett og dusj. Ekstra oppredning er ikke mulig her. Det er havutsikt fra siden fra balkongene og adgang til den store felles takterrassen.

Toromsleilighet med 3-4 soveplasser med balkong:
-Leilighetene ligger på tredje eller fjerde etasje med havsutsikt (litt utsikt fra siden). Her finnes soverom med dobbelseng, stue med dobbel sovesofa, kjøkkenkrok med 4 gassplater med 4 gassblusser og bad med toalett og dusj. Leilighetene har dessuten møblert balkong adgang til felles takterrassen.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Casa Il Carugio

Les personlige anmeldelser av Casa Il Carugio som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Il Carugio. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 7 anmeldelser fra Casa Il Carugio

Fornøyd!!

Har vært i Corniglia for 2. gang, booket med In-Italia og bodd på samme sted begge gangene og er absolutt fornøyd! Stille og rolig, rent og pent, utleier Lidia er helt topp og det finnes en fantastisk takterrasse til disposisjon, hva mer trenger man?! Anbefales på det varmeste!

Les mer

Bedømmelse av Casa Il Carugio

Les mer

Bedømmelse av Casa Il Carugio

Les mer

Bedømmelse av Casa Il Carugio

Les mer

Bedømmelse av Casa Il Carugio

Les mer

Bedømmelse av Casa Il Carugio

Les mer
 
search map