Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fiskelandsbyen Corniglia ligger høyt og flott i nasjonalparken Cinque Terre. Det spesielle med Corniglia -i tillegg til at det herfra er lett å besøke de andre kystbyene- er den unike og panoramiske utsikten som kommer av den høye beliggenheten. Byen er ideell for romantiske par på tur da den frister med flere vakre utsiktspunkter og stemningsfulle spisesteder.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Få opp pulsen i byens trapper

Togstasjonen ligger ca 15 min utenfor byen (heldigvis så slipper man da også togtrafikken i byen) og ved ankomst kan man velge å gå opp til byen. Merk at det er 800 meter og 365 trappetrinn opp til byen. Alternativt kan dere ta bussen som passerer togstasjonen og dette koster ca 1,5 euro. Man kan fra stasjonen velge å gå igjennom en tunnel, og man vil da på den andre siden komme til en flott avsidesliggende strand. Området er privat og eieren krever som regel en liten slant for å benytte tunnelen.

NB: På grunn av byens høye beliggenhet er det ikke en havn her, og å ankomme Corniglia med ferge er ikke mulig.

Les mer om Corniglia

Bestill deres ferieovernattinger i Corniglia

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Corniglia og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 

Populært i Liguria

search map