Reiser til Cinque Terre

På reiser i Cinque Terre kan du bl.a. besøke Vernazza
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cinque Terre - pakkereiser med reisegaranti

Reis med In-Italia til Cinque Terre og velg blant det store utvalget av hoteller, villaer og ferieleiligheter. Bestill reisen din på nettet inkl. fly, hotell og evt. leiebil eller transport og få billigst mulig pris. Når du bestiller en pakkereise er du atomatisk dekket av pakkereiseloven og reisegaranti, i tillegg til at vi har tegnet utvidet ansvarsforsikring. Med In-Italia Reiser kan du reise til alle flyplassene i Italia, og du velger selv reiselengde og reiseperiode. Skal du reise til Liguria er det mest benyttede flyplassene Pisa, Firenze, Genova og evt. Nice i Frankrike. 

Kart over Cinque Terre og andre reisemål i Liguria

Bruk kartet til å finne ditt hotell i Cinque Terre eller på et av de mange andre reisemålene i Liguria. Du kan også se avstandene fra flyplassene på kartet, samt de mange spennende severdighetene i regionen. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Start reisen din fra 9 forskjellige flyplasser i Norge

Med In-Italia Reiser kan du fly fra hele 9 forskjellige flyplasser i Norge, men de beste forbindelsene finner du fra de fire største flyplassene Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger - men det er også mange gode og billige flyruter med kun ett stopp til Italia fra Bodø, Tromsø, Ålesund, Haugesund og Kristiansand. I skrivende stund kan du fly direkte til Pisa fra Oslo, og Pisa er den flyplassen med direktefly fra Norge som ligger nærmest Cinque Terre. Du kan også vurdere å fly til enten Firenze, Milano, Genova eller Nice. I søkemotoren kan du selv sette sammen reisen din og du kan se priser på fly til de forskjellige flyplassene, samt avstanden til hotellet ditt. 

Bestill en billig leiebil på flyplassen

Den absolutt letteste måten å komme fra flyplassen til Cinque Terre, eller andre reisemål i Liguria for den saks skyld, på er med en leiebil. Hos In-Italia Reiser samarbeider vi med en håndfull utvalgte bilutleieselskaper som aller er kjent for å gi god service. Vi samarbeider bl.a. med Avis bilutleie, SIXT car rental, Hertz og Europcar bilutleie. Bestiller du en pakkereise vil du automatisk bli tilbudt leiebil eller transport når du bestiller reisen din, men skal du kun bestille en billig leiebil kan du sammenligne priser på leiebiler på alle flyplassene og i større byer som f.eks. Pisa via linken nedenfor. 

>> Sammenlign priser på bilutleie i Pisa

Kjør-selv-ferie i egen bil er naturligvis også en mulighet da Liguria ligger i den nordlige delen av Italia. Vil du reise i egen bil kan du lese mer om kjør-selv-ferie til Cinque Terre her

Hvor skal du bo; i leilighet eller på hotell?

In-Italia er spesialist på reiser til Liguria og tilbyr et stort program av hotellet, ferieleiligheter og villaer som alle er håndplukkede. Ønsker du å tilbringe ferien på et lite, familiedrevet hotell i vannkanten eller kanskje et hotell med flere fasiliteter f.eks. barnebasseng, eller vil du heller bo i din egen ferieleilighet og bare nyte utsiktene på balkongen din? Finn ditt hotell eller din leilighet i Cinque Terre ved å benytte filtrene i søkemotoren. 

Mer informasjon til reisen din til Cinque Terre

Cinque Terre er en del av Den italienske Riviera i Liguria-regionen nord-vest i Italia. Kystområdet er ca. 12 kilometer langt og består av en nasjonalparkn og fem landsbyer som har gitt navn til området. Landsbyene er Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Kystlinjen, de fem landsbyene og de omkringliggende fjellskråningene er alle offisielt en del av nasjonalparken og har blitt erklært verneverdig verdensarv av UNESCO.

Cinque Terre byr på hyggelige fiskerleier, et nettverk av fine, gamle turstier med panoramiske havutsikter, en rik gastronomi og noen av Italias vakreste kulturlandskaper. 

Et stisystem forbinder de dem kystbyene så du har mulighet for å vandre fra by til by hvis du føler for det. På noen stier er det også mulig å kjøre med terrengsykkel eller ri på hest. Blant de mest kjente turstiene i området - mellom Manarola og Riomaggiore - er den såkalte Kjærlighetsstien som er hugget ut i klippene og byr på en vakker utsikt over havet. Hvis du ikke orker å gå mellom byene kan du nøyes med å kjøre tog da det går tog mellom dem flere ganger i timen. Byene er også forbundet med turbåter når det ikke er hardt vær.

I Monterosso kan du oppleve en familievennlig sandstrand, forrevne klippekyster og en stemningsfull middelalderbykjerne; i Vernazza finner du de vakre, pastellfargede husene som ligger helt nede ved havet og en liten sandstrand; Corniglia ligger høyt på et klippefremspring med en usedvanlig slående panoramautsikt; Manarola byr på en fantastisk utsikt og en sjarmerende stemning i hovedgaten som fører ned til den lille båtplassen; og Riomaggiore, som regnes for å være den arkitektoniske perlen blant de fem byene. 

Og sist, men ikke minst, er Cinque Terre et godt utgangspunkt for dagsutflukter til andre interessante steder i nærheten, f.eks. strandlagunen Punta Corvo - som regnes for å være en av de vakreste strendene i Italia - med sin svarte sand og flotte utsikt mot Portovenere. Du kan også velge å dra på dagsturer til interessante kulturbyer som Firenze og Pisa. 

Få mer informasjon om en ferie i Cinque Terre her

Bestill reiser til Cinque Terre på nettet og få billigst mulig pris

Hos In-Italia Reiser er vi kjent for personlig service, og du er naturligvis alltid hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du vil få et skreddersydd tilbud på reisen din til Cinque Terre, eller hvis du bare vil få noen gode råd til valg av hotell eller reisetips. Men er du på jakt etter billigst mulig pris på reisen din gjør du lurt i å bestille den på nettet i søkemotoren vår, der vi sammenligner priser fra alle flyselskapene slik at du alltid er sikker på å få best mulig pris. 

 
search map