Feriebolig i Chiesanuova i Cinque Terre

Casa Campagnola

 
Casa Campagnola er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Campagnola er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Chiesanuova her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I innlandet fem km fra Levanto ligger den lille stemningsfulle byen Chiesanuova. Ca 50 meter fra landeveien ligger Casa Campagnola, og man kommer hit langs en bratt liten vei. Bilen kan parkeres ved veien, men bagasjen må bæres til huset. Parkering som kan bestilles, finnes i Levanto.

Det finnes her fredlige omgivelser, og det ekisterer nesten ikke trafikk, da veien stopper i Chiesanuova. Den eneste støy man kan høre, er kirkeklokkene. Havet og stranden ligger kun 5 km herfra, men det er ikke havsutsikt. Foran huset er det en stor terrasse som er dekket av en pergola og her finnes bord og stoler til å kunne nyte utsikten og måltidene utendørs.

Les mer om Casa Campagnola

Leilighetene på Casa Campagnola er hjemlig innredet i en blanding av den landige stilen som er inspirert av det nærliggende havet. Leiligheten har også satelitt-tv og vaskemaskin.

Leilighetene på Casa Campagnola

Treromsleiligheten Ginestra med 4 soveplasser (1 etg)

ligger på første etasje og består av stue med åpen peis og kjøkkenkrokk, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett. Denne leiligheten har dessuten egen liten hage bak huset, i tillegg til å ha adgang til en felles terrasse.

Treromsleiligheten Lavanda med 4 soveplasser (2 etg)

ligger på andre etasje og deler trappeoppgang med leiligheten Rosmarino. Leiligheten består av stue med åpen peis og kjøkkenkrok, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett. Gjestene har tilgang til en felles terrasse på første etasje.

Treromsleiligheten Rosmarino med 4 soveplasser (3 etg)

ligger på tredje etasje og deler trappeoppgang med Lavanda. Leiligheten består av stue med åpen peis og kjøkkenkrok, soverom med dobbelseng, soverom med to enkelsenger og bad med toalett. Gjestene har tilgang til en felles terrasse på første etasje.

Sjul teksten
 
 
search map