Feriehus og hoteller i Chiesanuova

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fredelig og urørt

Oppe bak de kjente og meget besøkte Cinque Terre-byene ligger det mange fredelige og urørte landsbyer der de færreste turister har satt sin fot, så bråk og støy er et fjernt minne. Chiesanuova er en av disse landsbyene oppe i de bratte, grønne bakkene. 

Kart over Chiesanuova

Klikker du på kartet kan du få en oversikt over byen og området. Her kan du blant annet se plasseringen av de forskjellige feriehusene vi tilbyr i området. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Original landsbyidyll

Landsbyen kan tilbakedateres til 1100-tallet, og består av en samling sjarmerende hus og en dominerende, ligurisk kirke. Byen ligger mellom badebyene Levanto og den første av de fem Cinque Terre-byene, Monterosso al Mare, med ca. 5 km til dem begge. Fra Chiesanuova får du en fantastisk utsikt over Levanto, fjellene og havet. Chiesanuovas største styrke er den stillferdige og billedskjønne beliggenheten 200 m.o.h., og den kan skryte av å ikke ha noe handels- eller kulturliv - sjarmen er nettopp at man her hverken finner butikker, restauranter, trafikkstøy eller kaféer - kun den rene, originale landsbyidyllen. 

Les mer om Chiesanuova

Håndplukkede feriehus i Chiesanuova

In-Italia Reiser har stor erfaring med å finne de hyggelige, små stedene som man ellers ofte kan ha vansker med å finner uten å selv kjenne hver krok av Italia. Vil du nyte en ferie vekk fra masseturismen er det bare å bruke søkemotoren ovenfor. Her har vi samlet alle hotellene, ferieleilighetene og mer som vi har funnet i og rundt Chiesanuova.

Du kan lese mer om de enkelte feriehusene i våre boligbeskrivelser, som er skrevet med "skandinaviske øyne", slik at du vet hva du får.

Flyplasser og transportmuligheter

Genova flyplass ligger nærmest Chiesanuova, men det er som regel bedre muligheter for å finne direkte forbindelser fra Norge til Pisa flyplass. Du kan selve finne flyforbindelsen som passer best for dine feriedatoer ved å søke etter "Fly & opphold" ovenfor.

Uansett om du lander i Genova eller Pisa (eller Firenze), kan du kjøre med tog langs kysten til Levanto, som er Chiesanuovas nærmeste togstasjon. Det siste stykket opp til byen må du forsere med taxi. Alternativt kan du velge å leie en bil på flyplassen, noe som ofte er det vi anbefaler. Spesielt når man vil dra på ferie til en av Italias litt avsidesliggende landsbyer, da bilen ofte blir en nødvendighet for å kunne komme seg rundt uten større strabaser.

Spisesteder og innkjøp

Du finner mange restauranter og trattoriaer i badebyen Levanto, som ligger få kilometer unna. Her er det også flere steder å handle inn. 

Utflukter

Du vil utvilsomt komme til å stifte bedre bekjentskap med både Levanto og Monterosso al Mare, den første av de fem fiskerleiene i Cinque Terre. Men ikke stopp der. Det finnes mange andre sjarmerende byer innenfor kort rekkevidde fra Chiesanuova. Ta for eksempel også en tur til Vernazza, der det er en uforglemmelig opplevelse å nyte en middag i byens vakre kulisser ved vannet.

Det er også mange som kommer til nettopp denne delen av Italia for å gå på tur i Cinque Terre, som i tillegg til sine hyggelige småbyer også byr på fantastiske landskaper, som best oppleves til fots.

Vil du gjerne utforske områdets severdigheter i selskap med en sertifisert guide? Her hos In-Italia Reiser kan du finne spennende, guidede turer i Liguria, og bestille dem hjemmefra.

Sjul teksten
 
 
search map