Besøk Mercatino dell’Antiquariato e dei Sapori

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dersom dere planlegger å feriere øst i Liguria uten å bli overrent av turister, anbefaler vi definitivt å avlegge den lille og meget sjarmerende kystbyen Chiavari en visitt. Og et besøk her er ikke fullkomment før dere har fått med dere et av de to store markedene som avholdes henholdsvis den andre og den fjerde helgen hver måned. Finn skjulte skatter på antikvitetsmarkedet Mercatino dell’Antiquariato eller smak på lokale spesialiteter på det kulinariske markedet Mercatino dei Sapori.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Dersom deres ferieopphold er utenom disse helgene, kan dere likevel hver fredag oppleve det tilbakevendende og klassiske markedet på byens sentrale torg, der dere kan kjøpe både mat, krims-krams, sko, vesker og klær. Dette markedet reiser rundt fra by til by på forskjellige ukedager, og dermed kan dere også oppleve dette på andre steder enn i Chiavari. Og da byens togstasjon har forbindelser med kjente byer som bl.a. Pisa, Genova, Sestri Levante og Levanto er det bare og hoppe ombord og se hvilke andre markeder disse stedene har å by på.

Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og råd angående overnattinger i Chiavari og det omliggende området. Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia, og hjelper dere gladelig mer å realisere deres italienske feriedrøm.

 
search map