Hotell i Chiavari i Cinque Terre

Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nye svømmebasseng Frokost
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Maken til hyggelig og historisk sjarmerende beliggenhet, skal man lete lenge etter. Hotel Monte Rosa ligger i Chiavaris gamle bydel - godt beskyttet av byens karakteristiske bueganger og beriket med de tradisjonelle pastellfargene Liguria er spesielt kjent for og er nabo til den flotte gamle kirken Chiesa di Rupinaro .

Slapp av i bassenget midt i byen

Her snakker vi om en sentral beliggenhet og et hotel som er levende og har restaurant og en hyggelig bar ut til gaten. I 2010 har det blitt anlagt et svømmebasseng med jacuzzi og gode pene hagemøbler. Her finner du også et barnebasseng med en max dybde på 50 meter (dette bassenget er sammen med voksenbassenget). I høysesongen er det livemusikk og animasjon i bassengområdet på fredager til rundt kl. 22. Det er ikke direkte havutsikt fra hotellet, men bare 700 meter fra ligger stranden. (Denne stranden er privat.) Her på hotellet har du mulighet til å bruke sykler for i Chiavaris gamle bydel finner du flere gågater og torgmarkeder du kan både gå eller sykle til, samtidig som du finner flere butikker i hele området. Så her har du mulighet å finne en fiskerbutikk side om side til en Gucci butikk.

Les mer om Hotel Monte Rosa

Mange fasiliteter du kan ha god nytte av

På hotellet er det utover resepsjon, restaurant, frokostsal (buffet) og bar, naturligvis også heis, wi-fi (mot tilleggsbetaling), lekeplass til barn og en stor solterrasse som gjestene kan bruke fritt. Hotellet tilbyr også matlaginskurs. Til tross for hotellets sentrale plassering er det faktisk mulig å kjøre hele veien hit, så vi anbefaler deg å bestille parkering i hotellets garasje for et greit tillegg. For til tider kan det være vanskelig å finne parkering i Chiavari.

Hotellene tilbyr rom i flere forskjellige kategorier, alle utstyrt med air condition, TV, safe og bad med badekar eller dusj og hårføner.
Deluxe-rommene er nylig pusset opp.

Les om rommene på Hotel Monte Rosa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map