Hotell i Chiavari i Cinque Terre

Hotel Monte Rosa

<p>Monte Rosas nye svømmebasseng</p>
<p>Frokost</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Maken til hyggelig og historisk sjarmerende beliggenhet, skal man lete lenge etter. Hotel Monte Rosa ligger i Chiavaris gamle bydel - godt beskyttet av byens karakteristiske bueganger og beriket med de tradisjonelle pastellfargene Liguria er spesielt kjent for og er nabo til den flotte gamle kirken Chiesa di Rupinaro .

Slapp av i bassenget midt i byen

Her snakker vi om en sentral beliggenhet og et hotel som er levende og har restaurant og en hyggelig bar ut til gaten. I 2010 har det blitt anlagt et svømmebasseng med jacuzzi og gode pene hagemøbler. Her finner du også et barnebasseng med en max dybde på 50 meter (dette bassenget er sammen med voksenbassenget). I høysesongen er det livemusikk og animasjon i bassengområdet på fredager til rundt kl. 22. Det er ikke direkte havutsikt fra hotellet, men bare 700 meter fra ligger stranden. (Denne stranden er privat.) Her på hotellet har du mulighet til å bruke sykler for i Chiavaris gamle bydel finner du flere gågater og torgmarkeder du kan både gå eller sykle til, samtidig som du finner flere butikker i hele området. Så her har du mulighet å finne en fiskerbutikk side om side til en Gucci butikk.

Les mer om Hotel Monte Rosa

Mange fasiliteter du kan ha god nytte av

På hotellet er det utover resepsjon, restaurant, frokostsal (buffet) og bar, naturligvis også heis, wi-fi (mot tilleggsbetaling), lekeplass til barn og en stor solterrasse som gjestene kan bruke fritt. Hotellet tilbyr også matlaginskurs. Til tross for hotellets sentrale plassering er det faktisk mulig å kjøre hele veien hit, så vi anbefaler deg å bestille parkering i hotellets garasje for et greit tillegg. For til tider kan det være vanskelig å finne parkering i Chiavari.

Hotellene tilbyr rom i flere forskjellige kategorier, alle utstyrt med air condition, TV, safe og bad med badekar eller dusj og hårføner. Deluxe-rommene er nylig pusset opp.

Les om rommene på Hotel Monte Rosa

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Monte Rosa

Les personlige anmeldelser av Hotel Monte Rosa som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Monte Rosa. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 46 anmeldelser fra Hotel Monte Rosa

Veldig fornøyd

Vi opplevde Hotel Monte Rosa som et veldig trivelig sted å være. Det var rent, fredelig, lå godt til i Chiavari. Men mest av alt var det betjeningen som bidro til en nydelig atmosfære med sin oppriktige vennlighet og sjarme. Takk!!

Les mer

Uforglemmelig opphold

For et sted, alle som jobber på hotellet gjorde alt for at gjestene skule trives, fantastisk service.
Rommet var nyoppusset , god seng og rent, vi hadde en koselig utsikt mot en liten bakgate som var veldig italiensk med klesvask og Vespa parkering .
Bassengområdet var fint, folk kom og gikk så det var ingen problem med plass eller solseng.
God mat på alle restaurantene på hotellet.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Monte Rosa

Les mer

Bedømmelse av Hotel Monte Rosa

Les mer

Bedømmelse av Hotel Monte Rosa

Les mer

Bedømmelse av Hotel Monte Rosa

Les mer
 
search map