Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Chiavari er en liten harmonisk by, beliggende på kyststrekningen mellom Genova og La Spezia. Byens historiske sentrum, med de gamle monumentene og kirkene fra middelalderen, er virkelig severdig. Chiavari har et livlig sentrum med mange markeder og en sjarmerende botanisk hage. Byen er ikke en en typisk ferie-destinasjon, så her er det gode muligheter for å komme i kontakt med lokalsamfunnet.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Kulinarisk sett er det store opplevelser i vente. Byens mange restauranter byr på et vell av forskjellige retter med friske grønnsaker og fisk. Gå ikke glipp av å smake den berømte og legendariske kikerte-paien, La Farinata, som kan nytes på en av de tradisjonelle osteriaene.

Les mer om Chiavari

Markeder:
Livlige og autentiske Chiavari byr på atskillige markeder, f.eks det klassiske fredags-markedet på byens sentrale plass. Eller man kan gå på antikvitetsmarkedet Mercatino dell'antiquariato, som finner sted på gågata hver andre helg i hver måned. Det er også et kulinarisk marked i byen Mercato dei Sapori hver fjerde helg måneden.

Vi anbefaler følgende utflukter fra Chiavari:
- Genova
- Cinque Terre
- Portofino
- Lucca

Sjul teksten
 
 
search map