Hotell i Cervo i Liguria

Locanda Bellavista

Utsikt fra det felles soldekket mot nabobyene Diano Marina og San Bartolomeo al Mare "Her spiser, drikker og sover man" - Det håndmalte skiltet gir klar beskjed
 
Locanda Bellavista er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Locanda Bellavista er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cervo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor du midt i en erkeligurisk, pastellfarget kystby. Byen Cervo er et yndet utfluktsmål og ligger meget flott til oppe i fjellskråningen, noe som fører tankene til Cinque Terre i den andre enden av regionen.

Spis, drikk og overnatt

Oppe på toppen av kjeglebyen Cervo ligger Locanda Bellavista rett utenfor byporten. Her kommer man for å spise, drikke og overnatte, som søstrene Francesca og Patrizia selv gjør oppmerksomme på på et skilt ved inngangen. Herfra får du utsikt over Cervos gamle bydel, Middelhavet og resten av rivieraen. Kjøkkenet har hentet sin inspirasjon fra havet og ellers på det liguriske fastlandet, slik at både kjøtt-, pasta- og fiskeelskere kan få stilnet deres sult. Noen kulinariske eksempler vi kan anbefale er risotto alla marinara og pastaretten trofie med pesto. Rettene kan nytes med en god flaske av den lokale druen inne i restauranten eller under åpen himmel på terrassen. Det er søsteren Patrizia som styrer kjøkkenet. Frokosten inntar enten i restauranten eller utendørs, hvis været tillater det.

Les mer om Locanda Bellavista

Nyt utsikten fra solterrassen

Rett over restauranten, med inngang bakfra ved olivenlunden, ligger de 6 rommene - og over disse igjen finner du stedets felles solterrasse med solsenger, parasoller og utsikt over Middelhavet og kysten. Senk skuldrene til lyden av salige toner som om sommeren driver opp hit i høyden fra musikkfestivalene som arrangeres årlig i Cervo (hovedsakelig i juli og september). Vennligst bemerk at standarden på rommene og soldekket er helt klart under middels, men at beliggenheten, kjøkkenet og vertskapet virkelig kompenserer for dette.

Gratis parkering

Biler har ingen adgang i den historiske bykjernen i Cervo, men du kan heldigvis kjøre bakom byen og dermed komme helt opp til Locanda Bellavista der du finner gratis, privat parkering på stedet. Stranden i Cervo kan nås til fots ved å gå gjennom den gamle bydelen, men det vil bli bratt å gå opp igjen til hotellet.

Enkeltrom
- Det ene enkeltrommet er enkelt innredet og utstyrt med Wi-Fi, aircondition, satelitt-tv og et bad med toalett og dusj. Det er ikke utsikt fra dette rommet.
Dobbeltrom
- De to dobbeltrommene i denne kategorien har enkel innredning, og er utstyrte med Wi-Fi, aircondition, satelitt-tv og et bad med dusj og toalett. I det ene rommet, som har litt utsikt mot havet og byen, er det plass til én ekstraseng.
Dobbeltrom m/ terrasse & havutsikt
- De tre dobbeltrommene i denne kategorien har enkel innredning, og er utstyrte med Wi-Fi, aircondition, satelitt-tv og et bad med dusj og toalett. Alle de tre rommene har store og vestvendte terrasser med en flott utsikt over den gamle bydelen, havet og kystlinjen. Til gjengjeld er terrassenes standard litt dårlig.

Sjul teksten
 
 
search map