Feriehus og hoteller i Ceriale

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen er i dag spesielt kjent for badelandet Le Caravelle, som tiltrekker seg besøkende fra hele Liguria. Sammen med stranden har det gjort Ceriale til en av de mest populære feriestedene i regionen, her er det også gode muligheter til å oppleve den virkelige Italia. Her er, for eksempel, flere vakre gamle kirker og trange smug hvor du tydelig kan fornemme byens lange historie.

Kart over Ceriale

Klikk på kartet for en oversikt over byen og området i denne delen av Liguria. Her kan du også se plasseringen av hoteller og ferieboliger vi i øyeblikket kan tilby her.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bastion fra 1564

Av severdigheter kan bastion fra 1564 nevnes, som nettopp har blitt bygget som et forsvar mot angrep fra plyndrerne og pirater. Til tross for byens noen ganger voldsomme økonomiske vanskeligheter har de valgt å sette opp den imponerende sognekirken San Giovanni Battista e Eugenio.

Les mer om Ceriale

Finn en feriebolig eller hotell i Ceriale

Det er generelt et stort utvalg av hoteller og ferieleiligheter i Ceriale. Vi har allerede valgt de beste som kan danne en perfekt setting for en avslappende strandferie med spennende utflukter. Du kan se hele spekteret av tilgjengelige ferieboliger i området ved å bruke søkemotoren på toppen her. Den inneholder alle typer overnatting, men er du bare ute etter et for eksempel et hotell, kan du bruke de utvidede innstillingene til å begrensede søkeresultat. Her kan du blant annet også spesifisere ønsker til fasiliteter eller beliggenhet.

>> Se alle hoteller og villaer i Liguria

Sjul teksten
 
 
search map