Hotell i Celle Ligure i Liguria

Hotel San Michele

 
Hotel San Michele er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel San Michele er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Celle Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet som ble bygget i 1950, drives fremdeles av samme familie, Falco, i dag, som skaper en familievennlig og personlig atmosfære. Det som gjør at gjestene trives er delvis beliggenheten i nærheten av stranden og restauranter, samt det lille bassengområdet som ligger i grønne omgivelser og gir muligheten til å sitte ute.

Du bor sentralt i den lille byen

Som nevnt har hotellet en sentral beliggenhet, samt har du et godt utgangspunkt nær sjøen og byens barer og restauranter. Du kan også velge å spise "hjemme", hvor hotellets restaurant serverer klassisk ligurisk mat. Den gode aperitiffen eller ettermiddagsdrinken kan bestilles i baren. Utenom sesongen er restauranten stengt til lunsj.

Les mer om Hotel San Michele

En fin dag med sol og bading

Det er bare et par hundre meter til stranden, og hvis du ønsker å leie et strandområde med solsenger og parasoll, kan det lett gjøres på stedet. Alternativt kan du bo på hotellet og slappe av i en av solsenger rundt bassenget. Ved bassenget er det også et såkalt boblebad. Når du vil ha en forfriskning, kan du bestille det i bassengbaren.

Fine rom med balkong

Det er 42 rom på Hotel San Michele og du kan velge mellom rom med utsikt over hagen og rom med skrå havutsikt. Alle har Wi-Fi, aircondition, satellitt-TV, minibar, safe samt bad med dusj, hårføner og tøfler.

Les om rommene på Hotel San Michele

Sjul teksten
 
 
search map