Feriebolig i Celle Ligure i Liguria

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Velkommen til denne herlige lille gården drevet av Miriam, som snakker litt engelsk til hverdagsbruk. Nyt den vakreste panoramautsikten regionen har å by på fra gården - på klare og skyfrie dager kan faktisk se helt til Capo Noli mot Frankrike og Monte Portofino på andre siden.

Smak på stedets egne produkter

Her på stedet produseres det både olivenolje og syltetøy. Pirr smaksløkene med lokale produkter til frokost, som serveres i porsjoner ute under den flotte pergolaen - eller inne på felleskjøkkenet hvis været tilsier det. Hvis du ikke føler for å ønsker å lage mat selv på kvelden, og ikke ønsker å kjøre ned til sentrum av Celle Ligure, så har vertinnen en avtale med en lokal pizzeria som bringer maten til deg. Havet ligger ca. 1 km unna mens det er ca. 2 km til Celle Ligures sentrum.

La rosmarin-duften fylle neseborene

Luktesansen og blikket ditt kommer raskt til å legge merke til de karakteristiske rosmarinbuskene og oliventrærne som preger eiendommen. Hils på de to vennlige gårdshundene som slapper av i skyggene rundt omkring på gården. Det er også en inngjerdet parkeringsplass for stedets gjester. I det fjerne kan man høre en svak summing fra motorveien, men In-Italias utsendte opplevde ikke dette som hverken sjenerende eller plagsomt. Det positive er jo at det er lett å komme seg til gården, og at dere kan dra på spennende utflukter til nabobyene langs rivieraen.

Leilighetene på Agriturismo Natta di Monte Tabor

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Natta di Monte Tabor

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Natta di Monte Tabor som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Natta di Monte Tabor. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo Natta di Monte Tabor

Koselig, rolig og vakker

Et vakkert sted med en vakker utsikt. Vår terrasse var hyggelig privat, her kunne man la roen senke seg og bare nyte utsikten over havet. Vertinnen er veldig gjestfri og elsker å ordne til gjestene under frokosten, og ellers hjelpe til med alt. Leiligheten var veldig hyggelig, og det fungerte fint med kjøkkenkrok. Noen minuser var det at det ikke var et mulig å gå ned til byen, og det var helt umulig å finne parkering i helgene hvor alle drar til stranden, i tillegg at det er ganske lytt mellom leilighetene og du kan høre alt som skjer ved siden av - det var ikke et problem under oppholdet da vi hadde rolig naboer. Alt i alt, noen minuser, ikke noe som trakk den samlede opplevelsen ned for oss - vi hadde et utmerket opphold.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Natta di Monte Tabor

Les mer
 
search map