Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Celle Ligure er en livlig kystby med flere butikker, restauranter og kaféer, og er et av de mest populære turiststedene på den liguriske Riviera. Besøk gamlebyen i Sephardic, eller tårnet Bregalla som ble bygget på 1500-tallet for å beskytte byen mot pirater, og som tyskerne forsøkte å rive under andre verdenskrig. Få med dere den internasjonale filmfestivalen i august, eller håndverksfestivalen som finner sted her i juli. Boltre dere på de herlige strendene som har blitt tildelt della Bandiera Blu (det blå flagget) for deres høye kvalitet og byens fokus på miljøvennlige strender.

Bestill deres ferieovernattinger i Celle Ligure

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Celle Ligure og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map