Feriebolig i Castelnuovo Magra i Cinque Terre

Villaggio Ippotur

 
Villaggio Ippotur er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villaggio Ippotur er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Castelnuovo Magra her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villaggio Ippotur ligger på grensen mellom Liguria og Toscana, noe som gir dere fantastiske utfluktsmuligheter til både Nasjonalparken Cinque Terre (ca. 40 km), de toscanske kulturbyene Lucca/Pisa (ca. 60 km) og områdets sandstrender (ca. 6 km).

En duft av middelalder og oliven

La dere imponere av det gjenskapte middelaldertårnet som utgjør Villaggio Ippoturs hovedbygg, da det huser resepsjonen, baren, frokostsalen og en overdekket panoramisk terrasse. Innta lette mellommåltider i baren dersom dere ikke ønsker å tilbrede dem selv eller kjøre rundt i de omkringliggende byene. Ved siden av tårnet finner dere et svømmebasseng med barnebasseng som pryder omgivelsene blant furutrærne og olivenlundene. I baren og ved bassengområdet er det gratis Wi-Fi som også kan nå opp til enkelte bungalower, men med varierende kvalitet. Nærmeste spisested ligger ca. 1 km herfra og heter Pizzeria Napoli. Vandre rundt på området og hils på de fem kattene, samt den lille hunden som synes det er veldig kjekt å treffe på store og små.

NB: Stedets styrke er utvilsomt det lave prisnivået, de grønne omgivelsene, svømmebassenget med barnebasseng og nærheten til sandstranden og Cinque Terre, mens de 32 bungalowene fremstår som litt slitte og daterte.

Les mer om Villaggio Ippotur

Dra på utflukter i nærområdet

Områdets store stjerne er utviltsomt Nasjonalparken Cinque Terre, som best besøkes med tog fra La Spezia hvor dere kan sette fra dere leiebilen. La Spezia ligger ca. 25 km unna og her går det minst et tog i timen til Cinque Terre. Turen til Riomaggiore (førtse stopp i Cinque Terre) tar bare 7 minutter med tog. Det kan også anbefales å besøke Marinella di Sarzana (hvor det både er private og offentlige strender), middelalderbyen Castelnuovo Magra (ca. 3 km), Italias største antikkmarked i Sarzana (ca. 7 km) og de uimotståelige landsbyene Portovenere, Lerici og Tellaro langs kysten ved La Spezia-bukten.

Familievennlige bungalows

Oppe bak middelaladertårnet på en skråning ligger det 32 selvstendige eller sammenbyggede bungalower i tre rekker blant skyggefulle trær. De er bygget i 1984 og får jevnlig vedlikehold. Kjør helt opp til døren og sett fra dere koffertene, og la bilen stå nede på den felles private parkeringsplassen ved resepsjonen. Alle ferieboligene har møblert terrasse og fra mange av dem kan dere se glimt av havet.

Bestill deres familievennlige bungalow

Se frem til glade feriedager sammen på feriesenteret Villaggio Ippotur, og nyt lune sommerkvelder på deres egen terrasse. Avkjøl dere i svømmebassenget etter spennende utflukter i vakre Liguria med hele familien. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Leilighetene på Villaggio Ippotur

Bungalow med 4 soveplasser (med terrasse)

De 32 bungalowene er ca. 45 m² store og er fordelt på to etasjer. Nede i stuen finner dere en kjøkkenkrok (med kjøleskap og 2 gassplater, men hverken ovn eller mikrobølgovn), spiseplass og sovesofa til to personer, i tillegg til adgang til bad med toalett og dusj. Fra stuen går det en trapp opp til andre etasje, hvor det er dobbeltseng og LCD-tv med satelittkanaler. De to etasjene er ikke adskilt med dør. Standarden på innredningen og møblene er under middels. Det er ikke mulig å bestille barneseng/vugge, men det er mulig å ta med egen. Halvparten av bungalowene har aircondition, noe som kan garanteres ved bestilling dersom det er flere igjen. Aircondition er kun i stuen og har ikke så stor effekt i andre etasje.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villaggio Ippotur

Les personlige anmeldelser av Villaggio Ippotur som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villaggio Ippotur. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Villaggio Ippotur

Fin sommeruke i Villagio Ippotur

Leiligheten vil nok kalles sjarmerende eller rustikk på meglerspråket. Ganske slitt, men helt ok. Ganske dårlig utrustet kjøkken. Varmtvannet kom ut av den venstre kranen på kjøkkenet og den høyre kranen på baderommet. Det var maur oppe på air-conditionen, men de plaget oss heldigvis ikke.
Veldig fint basseng med et stort for voksne og et mindre for barn.
Wi-Fi dekningen var begrenset til resepsjonen og fungerte bare sporadisk.
Personalet var hyggelige og hjelpsomme.
Vi ble anbefalt Pizzeria Napoli som lå ca. 1 km fra. Gode og rimelige pizzaer.
Pisa lå ca. en time i bil fra oss. Samme med Cinque Terre.
Vi besøkte også marmorklippene i Carrara. Det var svalt og og deilig med en avveksling. I Carrara var det også en stor og fin matbutikk som vi handlet i et par ganger.

Les mer

Bedømmelse av Villaggio Ippotur

Jeg har vært i Ippotour en uke med min familie. Vi er veldig fornøyd med vår tid der fordi leilighet vår var ren, nylig renovert, med aircondition, utstyrt med egen terrasse. Utsikten var fantastisk og Ippotur har virkelig en spesiell sjarm. Hovedproblemet var varmt vann, noe som ikke var tilgjengelig i dusjen hver gang. Vannet i bassenget var kaldt.
Men vi er i gruppe eller bare flere kunder som hadde klart å få renoverte hus. Bare fem av de 32 husene ble renovert. Resten har dårlig standard og kunder fra hele Europa ble skuffet.
Ippotour er ca. 7 km fra kysten, og det er ingen butikk i nabolaget (restaurant på stedet), så du må ofte kjøre og veien inn til Ippotour er veldig bratt og ujevn, bare for gode sjåfører. Det er mange trapper å gå hvis du ønsker å gå fra bassenget til huset ditt, så det er godt å ha god kondisjon. TV er ikke tilgjengelig i alle hus.

Les mer

Bedømmelse av Villaggio Ippotur

Les mer

Bedømmelse av Villaggio Ippotur

Les mer

Bedømmelse av Villaggio Ippotur

Les mer

Dårlig overnatting

Et sted med en veldig god atmosfære, men bungalower langt under standard, små, mørke bad med varmeapparatet i dusjen, for varmtvann må en vente noen minutter, alt ser ut til å falle fra hverandre. Det positive er en meget vennlig service og sjarmerende sted.

Les mer
 
search map