Feriehus og hoteller i Castelnuovo Magra

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byens beliggenhet på en bakketopp 180 m.o.h. kan kun kategoriseres som pittoresk. Utsikten herfra inkluderer både Ligurias klipper, Toscanas lange sandstrender, Korsika og elva Magra. 

De færreste turister finner veien til byen med de stemningsfulle gatene, smauene og den vakre beliggenheten. Byen har et fortreffelig og populært Trattoria (Armanda), en liten dagligvarehandel, en bar og et bakeri. I tillegg er det flere restauranter i nærheten. 

Kart over Castelnuovo Magra i Liguria

Klikker du på kartet over dette området i Liguria nedenfor, kommer du videre til et interaktivt kart. Dette kan du bruke til å danne deg et overblikk over området og plasseringen av feriehus og hoteller. Kartet viser også andre severdigheter, utfluktsmål, byer i regionen og de nærmeste flyplassene når du reiser på ferie til Liguria. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Gamle aner

Byens røtter kan dateres tilbake til ca. 1000-tallet, og 200 år senere bygget biskopen av Luni er borg her, hvis ruiner fremdeles er delvis bevart. Den nærmeste stranden, Fiumaretta, ligger kun ca. 5 km unna og motorveien er ca. 8 km herfra.

Les mer om Castelnuovo Magra

Billig feriehus eller hotell i Castelnuovo Magra

Med strender og mange spennende utfluktsmuligheter innenfor rekkevidde har Castelnuovo Magra en god plassering. Men de ytre rammene er ikke det eneste som skal klaffe for å sikre en vellykket ferie. Det er minst like avgjørende å finne et feriehus der du føler deg godt tilpass og som har de fasilitetene du har behov for.

In-Italia Reiser har allerede håndplukket de beste hotellene, ferieleilighetene og andre overnattingsmuligheter i Castelnuovo Magra, som du kan se ved å bruke hotell-søkemotoren ovenfor.

>> Ferie i regionen Liguria, bestill hotell eller feriehus her

Flyplass og transport

Dersom du ikke vil kjøre hele veien til Italia, er det gode muligheter for å finne en flyforbindelse fra Norge. Nærmeste flyplass dersom du skal bo i Castelnuovo Magra er Pisa flyplass i Toscana, som ligger mindre enn en times kjøring unna. Denne flyplassen, hvis offisielle navn er Galileo Galilei International Airport (flyplasskode PSA), betjenes av en lang rekke flyselskaper som Norwegian, SAS, Ryanair og easyJet. Det er vanligvis mulig å fly direkte hit fra enkelte norske flyplasser i sommerseongen. 

 

Utflukter

Fra Castelnuovo Magra har du utallige utfluktsmuligheter, f.eks. Le Cinque Terre og Portovenere (ca 40 km), Lerici og Tellaro (ca 15 km), Lucca og Pisa (ca 60 km), Toscanas badestrender (ca 20 km) og Santa Margherita Ligure og Portofino (ca 80 km).

Det er derfor mange muligheter for å bruke ferien på å utforske idylliske middelalderbyer med smale, snirklende gater med både kaféliv og historiske severdigheter. Vil du ha litt mosjon kan du jogge på en av de mange badestrendene, eller dra på fotturer i Cinque Terre, der turen mellom de hyggelige, små pastellbyene krydres med mange flotte naturopplevelser. 

Lokale linker

Du kan finne mer informasjon om byen på dens offisielle hjemmeside.

Sjul teksten
 
 
search map