Feriebolig i Castellaro i Liguria

Castellaro Golf Resort

 
Castellaro Golf Resort er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Castellaro Golf Resort er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Castellaro her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Resorten er bygget i typisk ligurisk stil og har den komforten du trenger for et hyggelig opphold. Her er ett fint SPA, et utendørsbasseng, en restaurant med panoramautsikt, en golfbane og store grønne områder å bevege seg på. Det tar ca. 20 minutter med bil (1,2 km) til den lille landsbyen Castellaro, selv om landsbyen er liten, huser den et postkontor, apotek, supermarked og et par barer. Fremfor alt har både Castellaro Golf Resort og landsbyen en naturskjønn beliggenhet blant grønne åser.

Et hav av fasiliteter

Castellaro Golf Resort er et hyggelig resort som passer for deg som ønsker å bo komfortabelt med rolige omgivelser og ha et godt utgangspunkt for å dra på fine turer. Den nærliggende golfbane er svært populær til tross for sine 9 hull. Så har du den deilig SPA-avdelingen der det er et treningsstudio, badstue og tyrkisk bad. Hvis du ønsker å unne deg litt ekstra, er det også muligh å få behandlinger og massasje av ulike slag. Resortet hat et utendørs svømmebasseng med utplasserte solsenger og parasoller, slik at du fult ut kan nyte og slappe av på varme sommerdager. I tilknytning til bassenget er det en bar (1/6-30/9) hvor du i løpet av dagen kan kjøpe forfriskninger.

Når du føler at det er tid for sand mellom tærne og lukten av havet, kan du begi deg til Santo Stefano al Mare stranden som ligger ca. 6 km unna. Nede på stranden, langs Lungomare di Ponente og Via Lungomare, er det mange restauranter å velge mellom, som kan være nyttig når du nærmer seg lunsjtid. Har du lyst til å spise "hjem" kan du selvsagt det, Castellare Golf Resort har to restauranter å velge mellom. Andrea Doria liker å servere lokale spesialiteter med en moderne vri, og er stedet for deg som liker fersk fisk fra området. La Buca di Bacco Wine Bar serverer litt "raskere" retter som du kan nyte på terrassen med utsikt over golfbanen. I sommermånedene er det disket opp rundt bassenget, og det er mulighet for lette lunsjer.

Les mer om Castellaro Golf Resort

For deg som ønsker en aktiv ferie

Det er mange måter å aktivisere seg selv på, en måte er å spille golf. På Castellare Golf Resort har de, som allerede nevnt, en 9-hullsbane. Gjestene har en spesiell pris, er du interessert kan du kontakte resepsjonen ved ankomst, så hjelpe de deg tilrette. Synest du denne banen er for kort og du ønsker flere utfordringer, kan du dra ca. 7 km til golfbanen i Sanremo Golf degli Ulivi med sine 18 hull, eller ca. 44 km til Garlenda Golf som også har 18 hull.

Hvis du velger å forbli på anlegget, kan du utfordre dine reisefølge i tennis eller alternativt sette sammen et lag og spille fotball. Foretrekker du derimot å sykle eller fotturer, har du gode muligheter til det her, ettersom du er omgitt av et vakkert grønt landskap med ulike nivåer. Selv barna kan leke på de store grønne flatene og på dedikert lekeplass der det er husker og sklie.

Ta flotte turer og se mer av Liguria

Siden du har et veldig godt utgangspunkt når du bor på Castellare Golf Resort bør du ikke gå glipp av sjansen til å se mer av den vakre regionen Liguria og de nærliggende omgivelsene. Motorveien er bare ca. 6,5 ??km unna, noe som betyr at du raskt og enkelt kan komme deg rundt kysten. Til den populære byen San Remo, har du ca. 17 km, og her kan du spasere rundt i byens hyggelige gater og sitte ned på noen koselige kafeen for en kopp kaffe. San Remo har en fin strand, et kasino, Nobels villa og en rekke butikker av ulike slag. For enda mer shopping og mer puls, kan du gå østover i ca. 40 minutter (21 km) til Imperia, som er delt inn i to distrikter, hvorav den ene er historisk. Alassio har du omtrent en time unna og er kjent for sin vakre strand og sin sommerpuls. Dette er stedet for deg som ønsker å sitte ved en av utestedene nede ved sjøen og se på folkemengden.

En skytteltjeneste til og fra Aregai Marina (strand og havn) er tilgjengelig til en pris og på faste tider i perioden 19 / 6-15 / 9.

For å utvide dine horisonter kan du gå over grensen og inn i Frankrike, hvor du i løpet av dagen kan besøke den franske rivieraen med blant andre Menton, Roquebrun og Monaco. Alternativt kan du dra nordover inn i den vakre naboregionen Piedmont. Her kan du unne deg gode viner og deilig mat mens du nyter den fantastiske utsikten der vinrankene er overfylt blant kastanjetrær på de grønne åsene.

Du har en privat balkong, overbygd terrasse eller hage

Det er totalt 120 leiligheter og 64 rom på resortet, som er fordelt i ulike bygninger rundt hovedbygningen og i utkanten av golfbanen. Leilighetene er alle utstyrt med satellitt-TV, telefon, safe og aircondition. Kjøkkenkroken har kjøleskap, mikrobølgeovn og 2 kokeplater. Siden balkongen din har overbygd terrasse eller møblert hage, kan du nyte morgenkaffen utendørs. Parkering og garasje gies med forbehold om tilgjengelighet. Du har gratis Wi-Fi i fellesarealer.

Merk Det er ca. 6,5 km til nærmeste motorveiavkjørsel, men vær oppmerksom på at motorveien er ca. 800 meter fra leilighetene ved selve golfbanen. Motorveien er synlig, men er plassert på skråning, derfor er den ikke forstyrrende (bare litt når det blåser).

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Castellaro Golf Resort

Les personlige anmeldelser av Castellaro Golf Resort som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Castellaro Golf Resort. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Castellaro Golf Resort

Bedømmelse av Castellaro Golf Resort

Les mer

Høyspennt ledninger, motorvei, ett basseng var hyggelig

Hvis du bor i de nedre leilighetene, er det umulig å sitte ute på terrassen da lyden fra høyspenningskablene var for høy. Dessverre. Bassenget i nærheten av resepsjonen var bra. Toaletter og bar var i nærheten. Bassenget vi skulle bruke i leilighets området var fullt og mygg og ingen toaletter og bar i nærheten. Middels service fra personalet. Vi ba om noe ekstra fra resepsjonen, men fikk det aldri. Wi-Fi i leilighetene var ikke eksisterende.

Les mer

Bedømmelse av Castellaro Golf Resort

Les mer

Øyvind og familie fra Oslo i Norge boede på Castellaro Golf Resort i Castellaro fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Det var en meget hyggelig opplevelse. Anlegget i Castellaro var meget pent og hadde god standard. Vi driver sport og hadde stor glede av tennis, fotball og et flott basseng. Området egnet seg godt for jogging og spaserturer. Vi kommer gjerne igjen !

Les mer

Harald og familie fra Sandnes i Norge boede på Castellaro Golf Resort i Castellaro fra d. 1. til d. 8. juli 2006.

Stedet var helt fantastisk, vi anbefalte det også til en annen norsk familie som også benyttet seg av stedet, var den neste uken med Casa Vacanse i Frankrike, dette svarte ikke til forventningen, svømmebasseng, betjening og selve Castellaro var veldig bra og lett å finne fram. Takker for dyktig arbeid fra deres side.

Les mer

Bedømmelse av Castellaro Golf Resort

Les mer
 
search map