Hotell i Casarza Ligure i Liguria

B&B Chincamea

Sciambras balkong Rouses terrasse Caligos terrasse Biba Rouse Sciambra Junior Suite Dudol Junior Suite Dudol
 
B&B Chincamea er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B Chincamea er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Casarza Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er mange som ville reist langt for å oppleve stedets svømmebasseng, solterrasser og frokostretter, men heldigvis slipper dere den lange reisen da B&B Chincamea ligger kun 6 km fra kystens strender og hyggelige byer.

Opplev alt lokalområdet har å by på

I åssidene bak Sestri Levante (ca. 6 km) ligger B&B Chincamea og speider over Middelhavet og det liguriske landskapet. Kjør leiebilen ned de bratte hårnålssvingene fra B&B-et og ned til den lille grenden Casarza Ligure kun (2 km), mens dere lett kan dra på dagsturer til Toscana eller Genova da motoveisavkjørselen kun er 5 km unna (noe som til tider betyr at dere kan høre trafikken avhengig av vindretningen).

Les mer om B&B Chincamea

Slapp av på stedets uteområde

Beundre de endeløse utsiktene fra de bratte skråningene (terrenget gjør at vi ikke anbefaler et opphold her for barnefamilier). Legg på svøm i bassenget (ikke oppvarmet) med boblebad, skyll dere i dusjen og senk skuldrene i saunaen. Slikk sol på terrassene som er utstyrte med behagelig solsenger og skyggedannende parasoller, eller la dere fascinere av enda mer utsikt mens dere inntar frokosten på terrassen foran kjøkkenet. Det er naturligvis også gratis parkering til alle på stedet.

Titt innom kjøkkenet

Ta en tur innom det trivelige kjøkkenet der alle har mulighet til å lage seg te/kaffe (mot en veldedig mynt som går til kreftforskning), kjøpe drikkevarer, bruke mikrobølgeovnen og kjøleskapet - men ikke lage mat. Den brunch-lignende frokosten lages her og serveres ute på terrassen i fint vær, noe man heldigvis får ofte i dette strøket. Nyt croissantene, den lokale focacciaen og de hjemmelagde spesialitetene før dere senker skuldrene i den koselige fellesstuen med bibliotek, Wi-Fi (eneste stedet på B&b-et som har internettilgang) og LCD-tv. La dere inspirere av de mange heftene om utfluktsmuligheter i området.

Bestill deres komfortable opphold i fjellsidene

Se frem til herlige feriedager med uslåelige panoramiske utsikter som bakteppe. Bo nært kysten på et gjennomført og imøtekommende B&B der dere virkelig kan legge hverdagens stress bak dere. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Les om rommene på B&B Chincamea

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av B&B Chincamea

Les personlige anmeldelser av B&B Chincamea som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av B&B Chincamea. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra B&B Chincamea

Hyggelig

Vi synes oppholdet på B&B Chincamea levde opp til de forventninger vi hadde før avreise. Hotellet har en god standard med en fantastisk beliggenhet i flotte omgivelser i åssiden over Sestri Levante. Hotellet er familiedrevet og vertskapet var meget gjestfrie og serviceorienterte. Hotellet serverer en fantastisk frokost på terrassen. Vi opplevde atmosfæren som avslappet og behagelig. Vertskapet gav oss meget gode anbefalinger både til restauranter og severdigheter i regionen. Vi kommer gjerne tilbake.

Les mer

Bedømmelse av B&B Chincamea

Les mer

Bedømmelse av B&B Chincamea

Les mer

Bedømmelse av B&B Chincamea

Les mer

Bedømmelse av B&B Chincamea

Les mer

Bedømmelse av B&B Chincamea

Les mer
 
search map