Feriebolig i Carasco i Liguria

Villa Paggi Country House

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Som sagt har dette lille Bed & Breakfast stedet en flott beliggenhet, ca. 180 meter over havet. Likevel tar det ikke mer enn et kvarter med bil å kjøre ned til stranden (ca. 7 km). Villa Paggi Country House tilbyr en koselig atmosfære og et vennlig vertspar som sørger for at du har det fint. Herfra har du også det perfekte utgangspunktet for å besøke flere av regionens små perler som Chiavari, Lavagna, Sestri Levante og Rapallo. I tillegg har du den fantastiske Portofino og den elskede nasjonalparken Cinque Terre. Området er også perfekt for deg som vil vandre. Ca. 2 km unna er det en tennisbane samt en golfbane finner du i Rapallo ca. 15 km unna.

Hjemmelagde godteri

I det autentiske frokostrommet eller på den overbygde terrassen med den fantastiske utsikten serveres en rikholdig frokostbuffé hver morgen med lokale og økologiske produkter, som ost og salumi, hjemmelagde herligheter, syltetøy, yoghurt, korn, frisk frukt og god kaffe. Frokost serveres mellom 08:30 - 10:30. Hvis du bor i en leilighet, kan du kjøpe frokost på stedet. Hvis du vil ha et glutenfritt kosthold, kan dette ordnes på forespørsel og i god tid. Den nærmeste restauranten ligger noen få kilometer unna.

Les mer om Villa Paggi Country House

Her er et lite velværeområde

Etter en begivenhetsrik dag kan det være fint å komme seg ned i gir, noe som er enkelt på Villa Paggi Country House. Rundt deg finner du vakker natur og fuglesang. Men hvis du vil det lille ekstra, prøv noen av maskinene du finner i det lille treningsstudioet eller slapp av i det tyrkiske badet eller boblebadet. Det hele kan avrundes med litt urtete. Her er ingen basseng, men en solterrasse med solsenger hvor du kan sitte og slappe av. Tilgang til velværeområdet betales lokalt.

Fasiliteter og overnatting

Privat parkering er tilgjengelig uten ekstra kostnad. Det er også gratis Wi-Fi på alle rom og fellesarealer. Du kan velge mellom rom og leiligheter hvor du kan selvbetjene. Alle har TV, minibar, vannkoker, Wi-Fi og hårføner. Leilighetene leies på ukentlig basis. OBS, Vær oppmerksom på at veien opp til hotellet er bratt. Et tips til deg som vil besøke Cinque Terre, er å parkere bilen i Lavagna eller Chiavari og deretter fortsette med tog.

Leilighetene på Villa Paggi Country House

Dobbeltrom (comfort)

Dobbeltrom på ca. 16 m². Noen har utsikt over havet mens andre vender ut mot hagen og har en liten uteplass. Rommene har LCD-TV, safe, minibar og vannkoker. Sengen kan være en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

Dobbeltrom Superior

Dobbeltrom på ca. 25 m² for 2 voksne og 2 barn eller 3 voksne. Det er to av disse rommene. Det ene rommet "Sestri Levante" ligger sør (mot havet) og det andre rommet "Portofino" ligger nord (mot hagen) og har en liten uteplass. Rommene har LCD-TV, safe, minibar og vannkoker. Sengen kan være en dobbeltseng og to enkeltsenger eller en køyeseng.

Familierom

Familierom på ca. 25 m², for 2 voksne og 2 barn. Hageutsikt.

Leilighet m. 2 soverom og terrasse

Leilighet "5 Terre" er ca. 56 m² og for 2 voksne og 2 barn eller 3 voksne, med møblert terrasse og utsikt over hagen. Den har en stue og kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøkkenutstyr, kjøleskap, vaskemaskin, kokeplater/komfyr, kaffetrakter og vannkoker, 2 soverom med to senger (hvorav den ene er for barn ettersom det er en uttrekkbar seng) og har et bad med dusj, hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Villa Paggi Country House

Les personlige anmeldelser av Villa Paggi Country House som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Paggi Country House. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Villa Paggi Country House

Les mer
 
search map