Hotell i Camogli i Liguria

Albergo La Camogliese

Rom med direkte havutsikt Rom med balkong og begrenset havutsikt fra siden
 
Albergo La Camogliese er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Albergo La Camogliese er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Camogli her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor du i Camoglis historiske sentrum, bare 50 meter fra stranden.

Sentral i byen Camogli

Chiara og Mario står for den daglige driften, og de gjør deres ytterste for at alle deres gjester skal føle seg tilfreds og de er alltid tilgjengelig med gode råd. Hotellet ligger som sagt i sentrum, et stenkast fra stranden og den lange havnepromenaden med de mange caféer og hyggelige restauranter, og rett bak hotellet ligger en av byens store parkeringsplasser, hvis du kommer med bil.

Les mer om Albergo La Camogliese

Bo i en trafikkfri gate

Hotellet ligger i en stille gågate, så man blir ikke forstyret av trafikk. Inngangen til hotellet er i en høy kjeller, og her finnes resepsjonen. I tillegg er det fellesrom, frokostrestaurant, samt en liten overdekket terrasse som blant annet blir brukt til frokostservering.

Rommene på Albergo La Camogliese

Enkeltrom

Disse rommene er alle pent, men enkelt innredet og har wifi, telefon, satelitt-tv, et lite kjøleskap, oppbevaringsboks samt bad med dusj. Noen av rommene har balkong og begrenset havutsikt fra siden og andre har direkte havutsikt uten balkong, mens de fleste ikke har balkong eller utsikt. Hvis du har spesielle ønsker når du bestiller og de etterspurte rommene er ledig, garanteres de gjerne.

Dobbeltrom med dobbelseng

Disse rommene er alle pent innredet og har wifi, telefon, satelitt-tv, et lite kjøleskap, oppbevaringboks samt bad med dusj, hårføner og toalett. Noen av disse rommene har balkong og begrenset havutsikt fra siden og andre direkte havusikt uten balkong, mens de fleste ikke har balkong og utsikt. Hvis du har spesielle ønsker når du bestiller og de etterspurte rommene er ledig, garanteres de gjerne.

Truppelrom

Disse rommene er alle pene, men enkelt innredet og har wifi, telefon, satelitt-tv, et lite kjøleskap, oppbevaringsboks samt bad med dusj, hårføner og toalett. Noen av rommene har balkong og begrenset havutsikt fra siden og andre har direkte havutsikt uten balkong, mens de fleste ikke har balkong og utsikt. Hvis du har spesielle ønsker når du bestiller og de etterspurte rommene er ledig, garanteres de gjerne.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Albergo La Camogliese

Les personlige anmeldelser av Albergo La Camogliese som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Albergo La Camogliese. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Albergo La Camogliese

Camogli

Bra overnattingssted, rent og pent med hyggelig personale.
Frokosten var typisk italiensk og helt ok for oss. Frokostsalen var ganske liten, så hvis hotellet er fullt kan det bli trangt.

Les mer

Bedømmelse av Albergo La Camogliese

Les mer

Bedømmelse av Albergo La Camogliese

Les mer

Knut fra Trondheim i Norge boede på Albergo La Camogliese i Camogli fra d. 26. til d. 29. juli 2008.

Vi var i Camogli i 3 netter på Hotell Camogliese. Hotellet var helt greit, en bratt trapp skilte oss fra en stenet strand med klart og fint badevann. Camogli var en fantastisk liten by, med dens mange bratte trapper, høye fargerike hus og trange smug. Strand promenaden var veldig fin med mange fine restauranter. En by å bli glad i.

Les mer

Sylvi og hendes familie fra Tønsberg i Norge boede på Albergo La Camogliese i Camogli fra d. 19. til d. 22. juni 2008. Derefter boede de i Corniglia (Le Cinque Terre)

Vi var kjempe fornøyde med ferien og synes vi bodde kjempe bra. Hotellet i Camogli var kjempe koselig, rent og pent og hyggelig betjening. Leilighetene i Corniglia var også kjempe fine og med en fantastisk takterrasse. Byene var veldig trivelige. Alle, både store og små storkoste seg hele tiden. Utrolig vakkert område og masse hyggelige mennesker.
Tusen takk for at dere ordnet det så bra for oss, vi sendte dere mange varme tanker mens vi var der nede!

Les mer

Bedømmelse av Albergo La Camogliese

Les mer
 
search map