Feriehus og hoteller i Camogli

Tradisjonelle liguriske veggmalerier som narrer fienden: se "katten" i vinduet
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Camogli ligger flott til ut mot Middelhavet. Det er en liten by med en eldre havn. Byen er hyggelig og har fått sitt eget særpreg. Her finner man den ekte lokale fiskeren i den hyggelige og særpregende byen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Navn med to betydninger

Navnet Camogli har to betydninger på italiensk; den ene betydningen er "husene vedsiden av hverandre", noe man raskt legger merke til når man går en runde i byens smale gater med de pastellfargede husene. Den andre betydningen er "konenes hus", noe som reflekterer til gamle dager hvor fiskerne dro på havet og deres koner ble hjemme.

Les mer om Camogli

Turruter

Fra Camogli er det mange muligheter får å foreta gåturer av kortere eller lengre varighet. Prøv f.eks å ta turen til kjempeklippen Punta Chiappa, hvor man kan gå videre til benediktinerklostret i San Fruttuoso som man kun kan komme til via en landevei eller ved å bestige Monte Portofino. Dersom man ikke vil velge lang tur, kan man ta turen til den lille fjellbyen San Rocco. Det tar ca 30 minutter på fremkommelige trapper. Fra San Rocco fortrylles man av den fantastiske utsikten over Middelhavet, hvor man kan se hele den fargerike Italienske Riviere og Italias største havneby Genova.

Mer enn bare en fiskerby

Samtidig er det verdt å påpeke at man befinner seg rett ved Genova som absolutt er verdt et besøk.
Men, Camogli er mer en en fiskeby. Selv om byen ikke kan måles med Portofino -som tiltrekkes av mange internasjonale stjerner og yacht'er-, så lokker byen av mange turister om sommeren. På disse månedene stiger antall innbygere med nesten det dobbelte -da mange turister og italienere har sommerhus i byen-.

Til gjengjeld kan man nesten helt sikkert være sikker på å ikke møte turister her om vinteren, selv om klimaet er mer behagelig enn norske forhold.

Strand med steiner

Man kan også bade i Camogli, dersom man tar til takke med strender med småsten. Her finnes ikke sandstrender.

Sjul teksten
 
 
search map