Ferieovernattinger i Bussana Vecchia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bussana er navnet på den opprinnelige byen som ligger vakkert til i de frodige, liguriske fjellene kun 8 km unna Sanremo. I 1887 ble den rammet av et kraftig jordskjelv som krevde mange ofre og som gjorde byen ulevelig for de overlevende. Tre kilometre lengre ned i skråningen ble Bussana Nuova til, og det som i dag kalles Bussana Vecchia (vecchia betyr 'gammel' på italiensk) lå øde en hel mannsalder. Men på slutten av 50-tallet så kunstneren Clizia en mulighet for inspirasjon og ruinene, og startet både et verksted og en kunstnerkoloni her som bestod av over 30 kunstnere fra Italia og resten av Europa. I dag kan dere finne både barer, restauranter og spesialbutikker i denne levende og unike lille byen med flott havutsikt.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

La dere inspirere av historien og kreativiteten

Få en unik opplevelse i denne stemningsfulle landsbyen der den voldsomme historien er tydelig i de smale gatene preget av ujevn brostein - så husk fornuftige sko. Besøk kirken Chiasa di Sant'Egidio som overlevde jordskjelvet, og som til tross for ingen restaurering og mangel på tak fortsatt er prydet av vakre kunstverk og det originale klokketårnet, som på mirakuløst vis kom uskadd fra den forferdelige morgenen i 1887. Kirken er byens kjennetegn og har blitt et symbol på gjenoppreisning og viljestyrke. Kjøp med dere originale kunstverk i de intime små butikkene, og nyt lokale spesialiteter på en av de sjarmerende restaurantene. Vi anbefaler spesielt de gode kakene på "Piazzetta Golosa" rett ved inngangen til byen og en bedagelig spasertur i den botaniske hagen "Il Giardino Tra i Ruderi". Når dere vandrer rundt i dette energiske kunstnersamfunnet er det vanskelig å forestille seg at byen lå i ruiner for bare 60 år siden, og at elektrisitet ble først innført i 1977!

Les mer om Bussana Vecchia

Bussana Vecchia ligger litt tilbaketrukket fra kysten i nærheten av Sanremo, og dere kan la leiebilen stå på en av de få parkeringsplassene ved inngangen til byen dersom dere ønsker å kjøre selv, eller ta buss fra Sanremo - spør evt. på deres lokale turistkontor for avganger.

Bestill deres ferieovernattinger i Bussana Vecchia

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Bussana Vecchia og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map