Hotell i Borgomaro i Liguria

Relais del Maro

Rom Basic Rom Basic Rom Basic
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du kommer til å elske Relais del Maro...og får nok lyst til å bli værene her for alltid. Velkomsten er varm, innredningen er koselig og gjennomtenkt, bassenget er panoramisk og landsbyen er full av lokal sjarm.

Et sted som kommer til å lokke deg

Den varme velkomsten og den konstante tilstedeværelsen står Elena og hennes foreldre for. De kommer fra området. Bygningen som huser Relais del Maro har tilhørt Elenas besteforeldre som drev en slakterbutikk i den nåværende resepsjonen. Stedet er fult av historie. Enda et initiativ som gjestene kan nyte er kaffehjørnet. Kaffehjørnet er frokostsalen, og her bys deg på kaffe, te og hjemmebakst hver dag mellom 17 - 19 og det er inkludert i prisen. Videre kan du nyte roen i 2. etasjen med bibliotek, internett og brettspill.

Les mer om Relais del Maro

Paradisets hage og svømmebasseng

Den innbydende hagen ligger i 2. etasje noe som betyr at man kan se over landsbyen, veien og elven. I hagen er det flere koselige hjørner med møbler, enten bord og stoler eller solsenger og parasoller. Om sommeren tilbys det lunsjbuffet i hagen til en rimelig pris, om du ønsker å spise her.

God frokost med hjemmebakst

Frokosten er et kapittel for seg selv. Frokosten bliver servert i salen i 1. etasje ved siden av resepsjonen i et rom med synlige steinmurer. Buffeten inneholder alt fra frukt, meieriprodukter, skinker og kaker. Kaffe og te bestilles av personalet. De hjemmelagde produktene som brød og syltetøy er laget av økologisk prinsipp. Dette gjelder også for resten av Relais del Maro som faktisk er et Ecoworld hotel, som betyr at hele driften følger bærekraftige prinsipper.

Landsbyens lyder

Relais del Maro ligger på en vei i landsbyen hvor det kjører forbi biler inne i mellom og i nærheten ligger det en skole som er stengt fra midten av juni til midten av september. Andre naturlige lyder er kirkens klokker som ringer hver halvtime eller rislingen fra elven. Noen vil synes disse lydene er avslappende mens andre synes det er forstyrrende og derfor har alle rom lydtette vinduer.

Praktiske opplysninger

Relais del Maro er et såkalt diffust hotel, dvs et hotell som har rom spredt i landsbyen. Rommene på dette diffuse hotellet ligger fordelt på tre bygninger. De fleste ligger i hovedbygningen, mens resten ligger i to andre bygg midt i landsbyen Borgomaro (max 150 m). De to bygningene i landsbyen Casa nel Borgo og Fienile. Casa nel Borgo består av seks rom og det er felles terrasse og felles stue, men ikke heis. Il Fienile som ligger høyt oppe i landsbyen har to rom i 1. etasje (max to personer i hver) som kan forbindes og er et bra valg for familier. Det finnes garasje på stedet som kan bestilles mot et tillegg, ellers er det gratis parkering langs veien om man finner som regel plass. Ønsker du å utforske nærområde kan du også leie scooter om du vil. Relais del Maro stiller opp med dette.

Les om rommene på Relais del Maro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map