Hotell i Borgomaro i Liguria

Relais del Maro

<p>Rom Basic</p>
<p>Rom Basic</p>
<p>Rom Basic</p>
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du kommer til å elske Relais del Maro...og får nok lyst til å bli værene her for alltid. Velkomsten er varm, innredningen er koselig og gjennomtenkt, bassenget er panoramisk og landsbyen er full av lokal sjarm.

Et sted som kommer til å lokke deg

Den varme velkomsten og den konstante tilstedeværelsen står Elena og hennes foreldre for. De kommer fra området. Bygningen som huser Relais del Maro har tilhørt Elenas besteforeldre som drev en slakterbutikk i den nåværende resepsjonen. Stedet er fult av historie. Enda et initiativ som gjestene kan nyte er kaffehjørnet. Kaffehjørnet er frokostsalen, og her bys deg på kaffe, te og hjemmebakst hver dag mellom 17 - 19 og det er inkludert i prisen. Videre kan du nyte roen i 2. etasjen med bibliotek, internett og brettspill.

Les mer om Relais del Maro

Paradisets hage og svømmebasseng

Den innbydende hagen ligger i 2. etasje noe som betyr at man kan se over landsbyen, veien og elven. I hagen er det flere koselige hjørner med møbler, enten bord og stoler eller solsenger og parasoller. Om sommeren tilbys det lunsjbuffet i hagen til en rimelig pris, om du ønsker å spise her.

God frokost med hjemmebakst

Frokosten er et kapittel for seg selv. Frokosten bliver servert i salen i 1. etasje ved siden av resepsjonen i et rom med synlige steinmurer. Buffeten inneholder alt fra frukt, meieriprodukter, skinker og kaker. Kaffe og te bestilles av personalet. De hjemmelagde produktene som brød og syltetøy er laget av økologisk prinsipp. Dette gjelder også for resten av Relais del Maro som faktisk er et Ecoworld hotel, som betyr at hele driften følger bærekraftige prinsipper.

Landsbyens lyder

Relais del Maro ligger på en vei i landsbyen hvor det kjører forbi biler inne i mellom og i nærheten ligger det en skole som er stengt fra midten av juni til midten av september. Andre naturlige lyder er kirkens klokker som ringer hver halvtime eller rislingen fra elven. Noen vil synes disse lydene er avslappende mens andre synes det er forstyrrende og derfor har alle rom lydtette vinduer.

Praktiske opplysninger

Relais del Maro er et såkalt diffust hotel, dvs et hotell som har rom spredt i landsbyen. Rommene på dette diffuse hotellet ligger fordelt på tre bygninger. De fleste ligger i hovedbygningen, mens resten ligger i to andre bygg midt i landsbyen Borgomaro (max 150 m). De to bygningene i landsbyen Casa nel Borgo og Fienile. Casa nel Borgo består av seks rom og det er felles terrasse og felles stue, men ikke heis. Il Fienile som ligger høyt oppe i landsbyen har to rom i 1. etasje (max to personer i hver) som kan forbindes og er et bra valg for familier. Det finnes garasje på stedet som kan bestilles mot et tillegg, ellers er det gratis parkering langs veien om man finner som regel plass. Ønsker du å utforske nærområde kan du også leie scooter om du vil. Relais del Maro stiller opp med dette.

Les om rommene på Relais del Maro

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Relais del Maro

Les personlige anmeldelser av Relais del Maro som ligger i Liguria. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Relais del Maro. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Relais del Maro

Bedømmelse av Relais del Maro

Les mer

Bedømmelse av Relais del Maro

Les mer

Hotell fylt med romantisk stemning og den fineste hage/basseng

Hotellet er veldig koselig innredet, personalet veldig imøtekommende og hjelpsomme. Det er tenkt på mange detaljer og frokosten er skjønt laget av gode råvarer. Veldig koselig at det serveres kake, kaffe og te hver ettermiddag. Hagen og bassenget er veldig velholt og fint, baren er veldig deilig å slappe av i. Borgomaro er en ekte italiensk landsby hvor man kan få autentisk stemning og få turister.

Les mer

Vakkert sted og klassisk italiensk

Virkelig vakkert sted dypt inne i landet i en klassisk italiensk landsby. Vi var veldig fornøyd med oppholdet, og vil spesielt fremheve den vakre utsikten fra hagen og virkelig god service.

Les mer

Ypperlig hotell

Min mann og jeg tilbragte nettopp 5 vidunderlige dager på dette vakre hotellet. Alt var perfekt. Servicen var eksepsjonell. Rommet, hagen og bassenget er alle nydelige. Dette er et ypperlig sted å komme seg bort litt, slappe av og nyte en romantisk ferie. Den italienske damen som eier stedet er et fantastisk menneske - så hjelpsom og sjenerøs - vi ville ikke forlate henne... og hun ville ikke at vi skulle dra. Hennes datter som også jobber på hotellet er også hjelpsom. Alt er virkelig perfekt. Vi har anbefalt dette hotellet til alle vi kjenner!

Les mer

Bedømmelse av Relais del Maro

Veldig fint sted. Tydelig informasjon og service. Utmerket frokost.

Les mer
 
search map