Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Landsbyen Borgomaro er en liten ligurisk sommerdrøm som tar deg godt i mot hele året også om våren og høsten. Imperias handelsliv, strender og ca. 40.000 innbyggere bor kun 15 km unna.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Elven Impero danner et vakkert par med Borgomaro

Borgomare kommune teller ca. 800 mennesker i alt. Landsbyen ligger i Maro dalen og elven Impero renner gjennom og det legger til både liv og lyd i området. Om sommeren bader de lokale i elvens sjøer.

Les mer om Borgomaro

Lokallivet

I den lille middelalderlandsbyen er samlingspunktet torgplassen ved broen og elven Impero og foran 1700-talls kriken Sant'Antonio, hvor landsbyens baker og butikk o gså ligger. Ellers finner man mange små gater som er kalt caruggi på lokal dialekt, den lokale kaffebaren, en kiosk, et apotek og et posthus. Landsbyen er forsynt med det vesentlige og har du behov for å handle mye ligger kjøpesenteret Bennett bare 9 km unna i retning mot Imperia.

Spisesteder som man vender tilbake til

I lille Borgomaro finner man hele to spisesteder. Et pizzeria (Pizzeria La Logge) som er kjent for å lage kjempestore pizzaer til to personer. Med andre ord er det snakk om en slags romantisk pizzeria. Råvarene er ferske og pizzaene er verdt å kjøre til (prøv f.eks Pizza San Bartolomeo) men det trenger ikke du å bekymre deg over hvis du bor i Borgomaro, for da kan du nemlig gå. 1 km fra byen ligger det en agriturismo som også serverer god lokal mat. Disse spisestedene har som regel steng èn dag i uken, vanligvis på mandager.

Lokale turruter

Fra Borgomaro er det flere vandreruter å velge mellom. En av disse er ca. 3 km lang og går fra Borgomaro forbi Maro Castello og vender tilbake til Borgomaro. Den tar ca. 1 time. En av de mer krevende rutene er ca. 12 km og går fra Borgomaro til landsbyen Aurigo. Den tar ca. 3,5 time.

Sjul teksten
 
 
search map