Feriebolig i Borgio Verezzi i Liguria

Residence Le Saline

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Residence Le Saline er et helt nytt feriekompleks, som ligger 50 meter fra stranden i Borgo Verezzi og i kort avstand til jernbanen. Leiligheten ligger på et flott boligområde med ca 100 meter til nærmeste handlemuligheter.
Helt klart en komfortabel innkvartering for familien.

En dag ved Bassengkanten

Saline har en resepsjon, en stue med TV, en bar og vasketjeneste (mot betaling), noe som kan være praktisk for deg som bor over lenger tid. Det er en lekeplass for de yngste, en stor terrasse med parasoller, stoler og bord hvor du kan slappe av, samt en overvåket garasje og parkeringsplass, som kan brukes mot betaling. Utendørsbassenget (18 x 8 m) er åpent fra påske til slutten av sesongen (og er oppvarmet til slutten av mai). Ved bassenget er det også et barnebasseng (5 x 5 m) samt solsenger, parasoller og en snackbar hvor du kan bestille forfriskninger i løpet av dagen.

Du kan være aktiv

Foretrekker du stranden, har du den innen kort gangavstand, ettersom den er på den andre siden av gaten og jernbanen. Du kommer lett til stranden via en tunnel under veien. Hvis du ønsker å leie en strandplass, vennligst ikke nøl med å kontakte resepsjonen da du, som gjest på Saline, har rabatterte priser. Og når du er lei av soling og bading, kan du ta en runde i treningsstudioet eller ta lange flotte turer i området. Alternativt kan du leie en sykkel og se omgivelsene på to hjul. Tennisbane er også tilgjengelig for leie ca. 500 meter unna. Golf er 20 km fra Borgio Verezzi og muligheten for riding ca. 2 km unna. Hjemme kan du slappe av i badstuen, det tyrkiske badet eller med en deilig massasje, mot ekstra kostnad på stedet.

Les mer om Residence Le Saline

Nær restaurant og matbutikk

Hvis du vil spise ute en kveld, finner du den første restauranten innen ca. 70 meters avstand. Likeledes et supermarked, ca. 350 meter unna, noe som kan være nyttig når det er på tide å handle litt godbiter for den kommende uken.

Fra Saline har du også et godt utgangspunkt for å ta flere flotte utflukter både langs kysten og i innlandet. Borgio Verezzi har ikke så mye utvalg, men hvis du går til nærliggende Pietra Ligure finner du alt du trenger.

Komfortabla leiligheter

Det er totalt 31 leiligheter fordelt på to bygninger og fire etasjer. De er pent innredet og alle er utstyrt med hårføner, telefon, satellitt-TV, safe, oppvarming, aircondition fra juni til september.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map