Bes√łk Le Grotte di Borgio Verezzi

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bli kjent med grottenes historie

Grottene ble først oppdaget i 1933 av tre gutter som fulgte Battorezza-elva inn gjennom en smal passasje og kravlet ned i et lite hulrom. Som et minne om deres oppdagelse skrev de tre guttene navnene sine på veggen med røyk fra stearinlys de hadde tatt med seg. Men de fortalte ingen om funnet, og det var først i 1950 at en gruppe hulespesialister ble interessert i grottene og fant ytterligere fem kilometre med saler og tunneler videre innover i grotten. Lederen for ekspertene ble overveldet over grottens skjønnhet og iverksatte en plan om å gjøre grottene om til en turistattraksjon. I 1970 ble grotten åpnet opp for publikum for første gang.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Dra på guidet tur gjennom grottene

Turen gjennom grotten snor seg 800 meter inn i fjellet og fører dere gjennom saler med krystallklare små innsjøer og store haller i forskjellige farger der de lange, tynne stalakittene henger ned fra taket. Rett etter inngangen kommer dere til en stor sal av denne typen, og litt lenge innover finner dere formasjonen "Manto di San Martino" som minner om et stort stykke drapert stoff. Alle formasjonene er preget av forskjellige farger som hvitt, perlemor, grått, gult og rødt takket være kjemiske reaksjoner - sistnevnte forekommer for eksempel i jernholdige overflater. I grottens mørke kamre har man også funnet 500 000 - 750 000 år gamle fossiler av utdødde dyr som grottebever, elefanter, skilpadder, krokodiller og tigre.

Spør gjerne en av våre erfarne konsulenter om tips og råd dersom dere ønsker å besøke Le Grotte di Borgio Verezzi". Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia og hjelper dere gladelig med å realisere drømmeferien deres.

 
search map