Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ligger litt inn i landet og dens historiske sentrum er meget hyggelig. Med unntak av hovedgaten er den fullstendig stengt for all trafikk. Den mer trafikkerte Aureliaveien går langs stranden, parallelt med jernbanen. Rett ved jernbanen og stranden finner dere flere handlemuligheter og spisesteder. Det finnes en togstasjon i byen. Dersom dere ankommer med bil, går motorvei (A 10) helt frem til Finale Ligure eller til Pietra Ligure, syv km unna. Nærmeste flyplass ligger i Genova, men de større flyplassene i Milano og Nice er ofte både lettere og billigere å komme til.

Bestill deres ferieovernattinger i Borgio Verezzi

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Borgio Verezzi og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map