Feriebolig i Borghetto Santo Spirito i Liguria

Villa Pineland

 
Villa Pineland er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Pineland er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Borghetto Santo Spirito her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Skjem deg selv og familien bort med en badeferie i den lille landsbyen Borghetto Santo Spirito, som ligger mellom Savona (36 km) og Pietra Ligure på den liguriske kysten. Området byr også på interessante utflukter til for eksempel grottene fra Toirano.

Hagehygge og romantiske øyeblikk

Den lyse leiligheten på bakkeplan utstråler en svært hyggelig atmosfære, og er smakfullt innredet i landlig stil og varme farger. I tillegg kan du nyte den private hagen til for eksempel herlige grillkvelder. Leiligheten består av to store soverom med dobbeltseng, en romslig stue med dobbelt sovesofa, to bad (et med dusj, det andre med badekar) og et flott landkjøkken med adgang til hagen. Kjøkkenet er utstyrt med en komfyr og en oppvaskmaskin, og er stort nok til fellesmåltider. Det velstelte utendørsarealet, med fine cotto-fliser og steinvegger, utstråler en sydlandsk atmosfære, og er det perfekte stedet for å spise utendørs. Det finnes dessuten et flisdekt bord, smijernsstoler og en stor parasoll. Leiligheten er også utstyrt med klimaanlegg og en vaskemaskin. Hvis du ønsker å utforske området på to hjul er det to sykler her til fri benyttelse.

Les mer om Villa Pineland

Slapp av ved den fine, hvite sandstranden og det turkisblå havet

Borghetto Santo Spiritos strand består av den fineste, hvite sanden og er blant de mest populære strendene på den liguriske kysten. Den kan være litt overfylt i høyesongen da den blir besøkt av både turister og lokale i alle aldre. Stranden ligger ca. 3 km fra feriestedet, og har både offentlige og private (leie av solsenger og parasoll kreves) deler.

Opplev den italienske hverdagen

Borghetto Santo Spirito ligger ved foten av Piccarofjellet (281 m.o.h.) ved munningen av Varatella-elva. En av nabobyene er den klassiske badebye Loano ved palmerivieraen med kilometervis av strender. Sett bort fra turismen livnærer de fleste seg av dyrkingen av vin og grønnsaker, som asparges og artisjokker. I Borghetto er det også en stor produksjon av ferskener og aprikoser.

Dra på interessante utflukter

Besøk nabobyen Loano, en kjent turistby på palmerivieraen med historiske bygninger og kulturelle severdigheter, som en kirke og flere palasser. Besøk de berømte Toirano-grottene. Hvis du kommer med bil bør du utforske den liguriske kysten og besøkte akvariet i Genova (ca. 1 time med bil). Det er en stor opplevelse å være tett på delfiner, haier og de flotte fiskene. Hvis du reiser med bar bør dere besøke Parco Acquatico Le Caravelle i den nærliggende landsbyen Ceriale (åpen fra juni til begynnelsen av september). En uforglemmelig opplevelse for barna! Det er også mulighet for golf i nærheten da Golf Garlenda ligger kun 8 km fra Borghetto Santo Spirito. Opplev den flotte utsikten i Cervi (25 km) og utforsk den gamle middelalderbyen, som ikke uten grunn har havnet på listen over Italias vakreste middelalderlandsbyer (I Borghi più belli d'Italia).

Sjul teksten
 
 
search map