Agriturismo i Borghetto Santo Spirito i Liguria

Agriturismo Vento d'Argento

 
Agriturismo Vento d'Argento er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Vento d'Argento er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Borghetto Santo Spirito her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo Vento d'Argento er et produktivt landsted 1 km utenfor Borghetto Santo Spiritos gamle bydel og lekre sandstrand som tilbyr overnattinger i smakfulle rom. Smak på deres kvalitetsrike produkter i butikken/smaksprøvelokalet deres hvor dere kan kjøpe med dere en meget anerkjent olivenolje, pesto, marmalade, pasta og oljebaserte skjønnhetsprodukter uten konserveringsmiddel fra velværeserien deres; Terre del Barone.

La feriestemningen senke seg

Gå en tur i den frodige hagen og beundre kirsebær-, aprikos- og ferskentrærne som danner svale skygger for hønsene og de selskapssyke kattene. Hopp på dagsturen gården arrangerer for vinkjennere som ønsker å besøke vinbyen La Morra i Piemonte, og ta del i programmet som omfatter vinsmaking, museumsbesøk, frokostbuffet og transport frem og tilbake (mer informasjon på stedet). Det er teknisk sett ikke en restaurant på stedet, men hver lørdag i høysesongen tilbereder vertene et lokalt måltid til stedets gjester som alle spiser sammen, og det er bare å gi beskjed om morgenen dersom dere ønsker å ta del i dette. Måltidet serveres i felleslokalet med peisestue og langbord - hvor frokostbuffeten for øvrig også finner sted. Nyt gjerne maten utendørs på terrassen når været tillater det. La barna boltre seg på stedets lekeplass mens dere leser en god bok på fellesterrassen i andre etasje med solsenger. Inngangsporten låses om natten.

Les mer om Agriturismo Vento d'Argento

Utforsk lokalområdet

Stedet ligger meget tilgjengelig med kun 2 km til motorveisavkjørselen (litt støy kan høres derfra i bakgrunnen), og her kan dere låne sykler (gratis) for å dra på utflukter i området (syklenes kvalitet kan variere). Sykle til den vakre, historiske byen Toirano (ca. 2½ km) der dere finner gode spisesteder, eller litt lengre til de kjente grottene Grotte di Toraino på andre siden av byen. Ta også de to hjulene fatt langs kysten og besøk nabobyene eller ta dere en dukkert. Få opp pulsen på treningsbanen blant oliventrærne, eller start en badmintonturnering med familien på den flotte plenen.

Bestill deres gårdsferieopphold

Se frem til solrike og spennende dager på Agriturismo Vento d'Argento. Senk skuldrene i den frodige hagen, og utforsk Den Italienske Riviera. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Rommene på Agriturismo Vento d'Argento

Dobbeltrom med balkong/terrasse

Det er tre rom på stedet i denne kategorien. Det ene ligger i første etasje (og egner seg til rullestolsbrukere), mens de andre to ligger i andre etasje med henholdsvis balkong og terrasse. I to av rommene er det mulig å få satt inn én ekstra oppredning (mot tillegg). Rommene har aircondition, LCD-tv med italienske kanaler og et flott bad med toalett, hårføner og dusj.

Familierom til 3 pers. med balkong

Denne løsningen består av et dobbeltrom og et enkeltrom forbundet med en dør. Det liger i andre etasje med balkongutgang fra enkeltrommet. I enkeltrommet er det mulig å få satt inn en ekstraseng for barn opptil 14 år (mot tillegg), slik at det er 4 soveplasser totalt. Familierommet har aircondition, LCD-tv med italienske kanaler og to flotte bad med toalett, hårføner og dusj.

Sjul teksten
 
 
search map